CD Calahorra - Barça Atlètic: Segona victòria consecutiva (0-1)

Nou triomf dels de Rafa Márquez per col·locar-se momentàniament a la segona posició de la classificació

Els homes de Rafa Márquez s’han imposat al cuer de la classificació en un partit complicat. Els blaugranes s’han emportat els tres punts gràcies al gol d’Estanis Pedrola al minut 9 de la primera part. Ha estat un matx força igualat que s’ha decidit per la superioritat del Barça a les dues àrees.

Un Barça Atlètic ha tornat a guanyar fora de casa dos mesos després de l’última vegada, que va ser al camp de l’Osasuna Promesas (0-1). A més, és la quarta jornada consecutiva sense perdre pels de Rafa Márquez, tres victòries i un empat.

Pedrola obre la llauna

Bons primers minuts per l'equip de Rafa Márquez que ha sortit amb ganes de posar-se per davant aviat al marcador. Però la primera jugada perillosa no ha estat blaugrana, i és que Arnau Tenas ha fet una gran aturada als 7 minuts de joc, salvant el gol local.

Això sí, a la següent jugada Estanis Pedrola s'ha inventat un autèntic golàs. El jove extrem blaugrana ha regatejat dos jugadors locals per acabar marcant el primer gol del partit i el segon gol de la temporada del jugador de Cambrils (0-1, min. 9).

A partir del gol blaugrana, el partit ha estat molt més igualat, els riojans han posat un peu a l'accelerador i han tingut dues ocasions força perilloses que no han acabat suposant l'empat a 1. El marcador no s'ha mogut a La Planilla, però ha estat el Barça el qui ha tingut l'oportunitat més clara per tornar a moure el marcador. El xut de Txus Alba ha sortit fluix i directe a les mans del porter local.

Sostenen el resultat

A la represa el partit ha canviat. Després d’una primera part amb ocasions a les dues àrees, la segona meitat ha vist els dos equips més imprecisos a la finalització. Al Barça seguia per davant al marcador i intentava sentenciar el partit, però sense encert.

En els últims minuts, el Calahorra ha estat qui ha portat el domini del joc, intentant empatar el partit, però entre la defensa i el porter blaugrana no han permès l’empat i han fet que el gol de Pedrola acabés decidint el matx.

Els tres punts fan que el Barça Atlètic es posi momentàniament segon a la classificació a falta que els altres equips de la zona alta juguin el seu partit. El proper repte dels culers serà el proper 28 de gener a l’Estadi Johan Cruyff davant el filial de la Real Societat.

LA FITXA

CD Calahorra, 0

Barça Atlètic, 1

CD Calahorra: Limones, Lopez, Zubiri, Rojas, Kartazar, Vidorreta, Gil, Ibarrondo (Pablo Saenz, min. 83), Arias (Barace, min. 61), Santana i Gabarre.

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Nuñez, Pelayo Fernández, Chadi Riad, Vega (Alex Zelaya, min. 67), Luismi Cruz, Carbonell, Txus Alba (Diounkou, min. 54), Aranda (Unai Hernández, min. 67), Roberto Fernández (Barberà, min. 76) i Estanis Pedrola (Fabio Blanco, min. 76).

Gols: 0-1, Estanis Pedrola (min. 9).

Àrbitre: Francisco Fernández Vidal que ha amonestat amb targeta groga a Vega, Luismi Cruz, Txus Alba, Aranda, Blanco i Carbonell del Barça. I a Arias, Gil, Vidorreta i Barace del Calahorra.