CD Calahorra – Barça Atlètic: Visita al cuer sense confiances

CD Calahorra – Barça Atlètic: Visita al cuer sense confiances

(17 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana obre la segona volta de Lliga a La Planilla amb l’objectiu de tornar a guanyar fora de casa

El Barça Atlètic disputa aquest dissabte (17 hores) el partit de la jornada 20 de 1a Federació, la que obre la segona volta del campionat. El filial blaugrana inaugurarà la jornada visitant l’estadi de La Planilla per enfrontar-se al CD Calahorra, que actualment ocupa l’última posició de la classificació del grup 2.

Dinàmiques oposades

El conjunt dirigit per Rafa Márquez afronta el partit en un bon moment de forma, ja que acumula tres jornades consecutives sumant, amb dues victòries (contra Real Unión de Irún i La Nucía) i un empat (contra la UD Logroñés). Els culers són sisens amb 29 punts. Per contra, el Calahorra encadena nou jornades sense conèixer la victòria, en les quals només ha sumat tres empats. Amb aquesta ratxa, l’equip dirigit per Carlos Pouso és cuer amb 13 punts.

Tot i aquests números, el Barça Atlètic ha viatjat a Calahorra plenament concentrat, coneixedor que no serà gens fàcil sumar els tres punts. En primer lloc, perquè ha quedat demostrada la dificultat de guanyar en qualsevol camp i a qualsevol rival. I en segon lloc, perquè el filial blaugrana només ha aconseguit sumar una victòria lluny de l’Estadi Johan Cruyff. Va ser en la visita a l’Osasuna Promesas el 6 de novembre (0-1).

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va advertir que “el fet que el Calahorra estigui a baix el fa més perillós”. Sobre el seu equip, el tècnic mexicà va comentar que “tenim encara l’assignatura pendent de guanyar fora de casa”.

Baixes en la convocatòria

Rafa Márquez tindrà diverses baixes per al partit d’aquest dissabte a Calahorra, on l'equip va viatjar el divendres després de completar un últim entrenament. Marc Casadó complirà un partit de sanció per acumulació de targetes, mentre que Ilias Akhomach té un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret. L’extrem blaugrana és baixa per al partit i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits.

Àlex Valle i Arnau Rafús es van quedar a Barcelona per decisió tècnica, mentre que Lucas Román, que va ser presentat el dimecres com a jugador blaugrana, tampoc ha pogut entrar encara en la llista. Tampoc forma part de la convocatòria Alvaro Sanz, un cop confirmat el seu traspàs al Mirandés. El migcampista Unai Hernández, del Juvenil A, completa la llista.

Amb tot això, la llista de 20 jugadors convocats és la següent: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Zalaya, Diounkou, Zacarías Ghailan, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Txus Alba, Carbonell, Pelayo, Víctor Barberà i Unai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut