Álvaro Sanz, traspassat al CD Mirandés

Álvaro Sanz, traspassat al CD Mirandés

El FC Barcelona i el CD Mirandés han arribat a un acord per al traspàs del jugador Álvaro Sanz; el Club es queda el 45% dels drets del jugador

El FC Barcelona i el CD Mirandés han arribat a un acord per al traspàs del jugador Álvaro Sanz. El Club es queda el 45% dels drets del jugador

Fi a set anys i mig de blaugrana

Álvaro Sanz, que va arribar al Club l’any 2015 procedent de les categories inferiors del Zaragoza per incorporar-se al Cadet B, va anar progressant any rere any fins arribar al filial blaugrana el curs 2020/21. El migcampista de Caspe va començar la seva trajectòria al Barça Atlètic jugant de lateral dret on va ser una peça important. El curs passat va tornar als seus orígens jugant de migcampista i va ser nomenat quart capità de l’equip. Enguany ha continuat sent un jugador indispensable per l’equip tant en la posició de migcentre com en la d’interior i ha estat el tercer capità de l’equip. En total, ha disputat un total de 59 partits amb el filial blaugrana, ha marcat tres gols i ha donat tres assistències.

Debut amb el primer equip

Les seves bones actuacions amb el Barça Atlètic li han donat la oportunitat de debutar amb el primer equip. Ho va fer el curs passat el 2 de gener del 2022 en la victòria per 0-1 al camp del Mallorca, i va disputar dos partits de Lliga i un de Copa del Rei. Aquest any li va arribar la oportunitat també de debutar amb el primer equip a la Lliga de Campions. Va ser en l’última jornada de la fase de grups davant el Viktoria Plzen en la victòria per 2-4. 

Ara, Àlvaro Sanz continuarà la seva carrera al CD Mirandés que milita a LaLiga Smartbank. D’aquesta manera, jugarà en la categoria de plata del futbol espanyol.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Álvaro Sanz per la professionalitat, el compromís i la dedicació que ha mostrat sempre cap a tots els estaments que conformen la família blaugrana i li desitja sort i èxits en el futur. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut