Lucas Román, nou jugador del Barça Atlètic

Lucas Román, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el Club Ferro Carril Oeste han arribat a un acord per al traspàs del jugador argentí, que signa fins al 30 de juny del 2026 amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

El FC Barcelona i el Club Ferro Carril Oeste han arribat a un acord per al traspàs del jugador Lucas Román, que signa fins al 30 de juny del 2026 amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

3200x2000-fixatge-Barca_b-lucas

El jugador argentí ha signat el seu contracte amb el FC Barcelona juntament amb Joan Soler, directiu responsable del Futbol Formatiu, i Jose Ramon Alexanco, director del Futbol Formatiu. Posteriorment, s’ha fotografiat a l’Estadi Johan Cruyff amb la samarreta blaugrana.

Desequilibri i olfacte golejador

Nascut al barri de Caballito de Buenos Aires (Argentina) el 10 de febrer del 2004, Lucas Román ha crescut a les categories inferiors del Club Ferro des dels 7 anys fins arribar al primer equip. El curs passat, en el segon any de juvenil, va disputar 27 partits en els quals va marcar tres gols i una assistència. Lucas Román, o Pocho Román, com el coneixen a l’Argentina, destaca per la seva polivalència en les posicions d’atac. És esquerrà i pot jugar tant de davanter centre, d’extrem dret o de mitja punta. 

Internacional en categories inferiors

Les seves bones actuacions han fet que hagi estat un jugador habitual en les convocatòries de les diferents categories inferiors de la selecció Argentina. Així doncs, Lucas Román ha jugat amb la Sub13, la Sub15, la Sub17 quan les dirigia Pablo Aimar, i la Sub20 quan la va dirigir Fernando Batista, però també amb l’actual seleccionador, Javier Mascherano. En aquesta categoria va coincidir amb Román Vega, també jugador del Barça Atlètic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut