Barça Atlètic – CD Numància: Amb l’objectiu de seguir forts a casa

Barça Atlètic – CD Numància: Amb l’objectiu de seguir forts a casa

[18.30 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana vol continuar amb la bona ratxa de resultats davant l’afició

El Barça Atlètic afronta aquest dissabte una nova jornada de la Lliga de la Primera Federació. I ho farà rebent el CD Numància a l’Estadi Johan Cruyff (18.30 hores, Esport 3 i Instat TV). El filial blaugrana vol seguir amb la bona dinàmica de resultats dels últims tres partits en què l’equip ha sumat dues victòries i un empat, o el que és el mateix, set punts de nou possibles després d’empatar davant el Cornellà (0-0) i de superar l’Osasuna Promesas (0-1) i el Bilbao Athletic (2-0). 

Aquest serà el segon partit consecutiu a casa per tancar el mes de novembre i l’equip que dirigeix Rafa Márquez vol fer-ho mantenint l’essència del bon joc, la solidesa defensiva, i seguir fent-se fort a casa, on l’equip ha sumat 13 punts de 18 possibles. A més, el conjunt blaugrana s’ha refet de la ratxa negativa de resultats del mes d’octubre i ha tornat a consolidar-se defensivament i ja acumula tres duels seguits sense encaixar.

En aquest sentit, el tècnic mexicà va explicar davant dels micròfons de Barça TV en la prèvia del duel que l’equip ha de “seguir mantenint el nivell, el caràcter i l’actitud competitiva i ha de continuar fent-se fort a casa”.

El CD Numància, per la seva banda, arriba al partit amb nou entrenador, Iñaki Bea, que ja es va estrenar en la jornada anterior amb empat trepidant davant el CE Sabadell (3-3). Tot i que el conjunt sorià no guanya des del 8 d’octubre, el cert és que només quatre punts separen tots dos conjunts de la classificació i la igualtat en el grup fa preveure un partit complicat i amb màxima igualtat.

Pablo Torre, baixa per molèsties al turmell dret

Per aquest duel el tècnic Rafa Márquez que no podrà comptar amb els lesionats Estanis i Zacarias Ghailan, tampoc ho podrà fer amb Pablo Torre amb unes molèsties al turmell del peu dret. El jugador serà baixa per precaució i la seva evolució en marcarà la disponibilitat. 

Així doncs, aquests son els 21 jugadors del Barça Atlètic convocats: Arnau Tenas, S. Rosanas, Chadi Riad, M. Casadó, Zalaya, Diounkou, Álvaro Sanz, Roberto, Aranda, R. Vega, Nil Ruiz, Emre Demir, A. Núñez, Fabio, Juanda, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Alex Valle, V. Barberà i I. Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut