Reial Societat B – Barça Atlètic: Arriba la primera derrota de la temporada (2-0)

Reial Societat B – Barça Atlètic: Arriba la primera derrota de la temporada (2-0)

Dos xuts des de fora de l’àrea condemnen als blaugranes en un partit que ha estat igualat durant gran part de l’enfrontament

En la jornada sis de la Primera RFEF, ha arribat la primera derrota del Barça Atlètic (2-0). Una diana trobada en els darrers instants de la primera part amb un xut llunyà i un gol anotat en l’alba de la segona meitat, també des de fora de l’àrea, han certificat la derrota d’un planter blaugrana que no ha pogut reaccionar de manera efectiva malgrat acabar el duel acumulant diverses ocasions.

El pròxim compromís del conjunt dirigit per Rafa Márquez serà el diumenge nou d’octubre a partir de les 12:00 hores al camp de l’Atlético Baleares.

 

Impera la igualtat

Fidels als seus estils, ambdós filials han saltat al terreny de joc mostrant dues cares molt semblants. Així doncs, tant la Reial Societat B de Xabi Alonso com el Barça Atlètic de Rafa Márquez han volgut prendre el control del partit apoderant-se del domini de l’esfèric a través d’una pressió molt alta i intensa. Aquest escenari de partit ha propiciat un duel molt igualat en què cap dels dos conjunts ha pogut sumar arribades a la porteria rival amb assiduïtat.

Dos xuts llunyans desequilibren el duel

Ara bé, quan el teló del primer acte estava a punt de caure, un xut llunyà de Magunazelia en una jugada que no semblava portar aparent perill ha acabat al fons de la xarxa d’un Nil Ruiz que, malgrat la gran estirada que ha realitzat, no ha pogut aturar una pilota que ha entrat per l’escaire dret de la seva porteria (1-0, min. 44).

Després del pas per als vestidors, un altre xut des de la frontal de l’àrea en els primers minuts de la represa, aquest cop de Pablo Marin, ha esterilitzat uns bons moments dels blaugranes i ha doblat l’avantatge ‘txuri urdin’ (2-0, min. 51). Tot i el resultat advers, els de Rafa Márquez no s’han rendit en cap moment i han continuat esforçant-se al màxim per intentar trobar un gol que els permetés entrar en el partit.

Tot i això, la sort no ha estat de cara d’un conjunt blaugrana que no ha pogut aprofitar les diverses ocasions que ha tingut al final de partit. Les més clares d’elles, les han tingut Luis Cruz i Àlex Valle, però, primer el travesser, i després la punta dels guants del porter rival, Marrero, han evitat la diana culer i han confirmat la primera desfeta del planter barceloní.

Fitxa tècnica

Reial Societat B, 2

Barça Atlètic, 0

Reial Societat B: Marrero, Carbonell (Gabilondo, min. 63), Cantero, Arrambari, Zoilo (Jonathan Gómez, min. 24), Kortajarena, Magunazelaia, Gorrotxategi, Marin (Lebarbier, min. 70), Javier Martón (Lespinasse, min. 70), Aguirre (Dadie, min. 63).

Barça Atlètic: Nil Ruiz, Chadi Riad (Zelaya, min. 77), Diounkou, Roberto (Víctor Barberà, min. 67) , Álvaro Nuñez, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz (Fabio, min. 77), Carbonell, Àlex Valle (Román Vega, min. 67), Ilias Akhomach (Aleix Garrido, min. 53).

Gols: 0 – 1, Magunazelia (min. 44); 0 – 2, Pablo Marín (min. 51).

Àrbitra: Marta Huerta de Aza. Ha amonestat amb targeta groga als locals Magunazelaia i Gorrotxategi i al visitant Víctor Barberà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut