Barça Atlètic- Reial Múrcia: Victòria per liderar (2-0)

Barça Atlètic- Reial Múrcia: Victòria per liderar (2-0)

L’equip de Rafa Márquez s’imposa amb claredat al Reial Múrcia i es col·loca, provisionalment, com el líder de la taula

El Barça Atlètic ha sumat tres punts més i se situa líder provisional d’aquest nou curs al grup 2 de la Primera RFEF. L’equip de Rafa Márquez ha superat amb autoritat un històric del futbol espanyol com ho és el Reial Múrcia, i ho ha fet mostrant una bona cara i deixant la seva porteria imbatuda. El Barça Atlétic s’ha imposat per 2-0 amb gols de Roberto i, l’avui capità, Álvaro Sanz.


Gol matiner

 
El partit no podia començar de la millor manera per als homes de Rafa Márquez. En la primera possessió dels blaugranes, els culers han trenat una gran jugada des de la defensa que ha acabat amb Pablo Torre fent una gran passada a l’espai per a Juanda, que ha centrat i ha trobat  Roberto, que ha afusellat la porteria visitant i que ha fet avançar els blaugranes.
 
El gol ha permès als homes de Rafa Márquez afrontar el partit amb molta tranquil·litat. Durant la primera meitat, els culers han monopolitzat el joc i les arribades, gaudint també d’alguna ocasió molt clara, però sense poder augmentar el seu avantatge. A més, l’equip s’ha fet fort en defensa i no ha permès als visitants intimidar gaire Nil.

Álvaro sentencia

La segona meitat ha començat amb el Múrcia mostrant-se més ambiciós i decidit a buscar el gol que igualés el partit. Tanmateix, una errada del porter murcià, Miguel Serna, ha canviat l'escenari. Álvaro Sanz ha estat molt murri i ha aprofitat l'equivocació del porter rival per doblar l'avantatge blaugrana.

El segon gol blaugrana ha adormit el partit amb un equip de Rafa Márquez que ha sabut protegir la seva porteria. Finalment, l'equip murcià no ha pogut perforar la defensa culer, que ha deixat la seva porteria imbatuda en el debut de Nil Ruiz com a porter blaugrana i ha assegurat els tres punts que duen els culers, provisionalment, al lloc més alt de la taula classificatòria.

 Fitxa tècnica:

Barça Atlètic, 2
 
Reial Murcia, 0
 
Barça Atlètic: Nil Ruiz, Nuñez, Pelayo, Chadi Riad (Zalaya, min 88), Á. Valle, M. Casadó, Álvaro Sanz (Txus Alba, min 82), Pablo Torre, Luismi Cruz (Carbonell, min 75), Roberto, Juanda (Alarcón, min 82)
 
Reial Múrcia: Miguel Serna, Javi Rueda, Albertio González, Piña, Arnau Solà, Julio, Aguza (Ale Galindo, min 65) Pedro León (Carrasco, min 74), Ganet (Santi Jara, min 74), Dani Vega, Miku (Loren Buron, min 65)
 
Gols: 1-0 Roberto (min 1), 2-0 Álvaro Sanz (min 60)
 
Àrbitre: Luis Bestard Servera. Ha amonestat els locals Álex Valle (min 42), Chadi Riad (min 58) i Roberto (min 88) i els visitants Ganet (min 28), Aguza (min 33), Miku (min 50), Piña (min 66), Galindo (min 78) i Javi Rueda (min 86)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut