SD Amorebieta – Barça Atlètic: Duel inèdit de nivell

SD Amorebieta – Barça Atlètic: Duel inèdit de nivell

[19 hores, Esport3 i Instat TV] El filial blaugrana afronta una nova jornada de Lliga amb l’objectiu de seguir invicte per seguir al capdamunt de la classificació

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge una nova jornada de Lliga de la Primera Federació. Serà davant la SD Amorebieta i serà el primer enfrontament de la història entre tots dos conjunts (19 hores, Esport3 i Instat TV). Els blaugranes arriben al duel amb la moral pels núvols després de sumar 7 punts dels primers 9 possibles i situar-se al capdamunt de la classificació. El conjunt dirigit per Rafa Márquez s’ha mostrat sòlid defensivament en aquest inici de Lliga i encadena dos partits sense encaixar, mentre que ha marcat cinc gols en tres partits.

Davant, però, no tindrà un rival fàcil. I és que el conjunt basc ha guanyat l’únic partit que ha disputat aquest curs a Urritxe, escenari del partit, on va superar la SD Logroñes per 4-2.  L’equip que dirigeix Haritz Mujika ha tingut una profunda revolució en la plantilla aquest mercat d’estiu, després que l’equip descendís de LaLiga SmartBank.

Per superar el conjunt basc l’equip blaugrana haurà d’estar molt atent “als duels aeris i a les segones jugades”, tal com ha avisat el tècnic Rafa Márquez, que també ha incidit en què l’equip “intentarà fer el joc de sempre, davant un rival que jugarà molt directe i en un camp més petit de l’habitual”.

Luismi, baixa d’última hora

Per aquest partit, el tècnic mexicà que no podrà comptar encara amb els lesionats Sergi Rosanas, Antonio Aranda i Zacarias Ghailan, tampoc ho podrà fer amb Luismi Cruz que té una contusió al quàdriceps de la cama dreta. Així doncs, fins a Bilbao es van desplaçar 19 jugadors: Arnau Tenas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Alvaro Sanz, Roberto, Nil Ruiz, Emre Demir, Alvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Aleix Garrido, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

A les 19 hores començarà a rodar la pilota al Municipal d’Urritxe amb l’objectiu dels blaugranes de seguir sumant de tres en tres. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut