Barça Atlètic – CD Calahorra: Oportunitat per fer-se forts a casa

Barça Atlètic – CD Calahorra: Oportunitat per fer-se forts a casa

(19:00 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana busca la segona victòria al Johan Cruyff en la tercera jornada de Primera Federació

El Barça Atlètic vol allargar el bon inici de Lliga aquest diumenge (19:00 hores) en la visita del CD Calahorra a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana disputa la tercera jornada de Primera Federació després d’haver sumat una victòria i un empat en l’arrencada de la competició.

Després del triomf per 3-2 contra el Castelló en la jornada inaugural, el conjunt de Rafa Márquez buscarà mantenir les bones sensacions a casa i fer-se fort com a local en una competició que es preveu que estigui molt igualada. De fet, cap equip va ser capaç de sumar els sis punts en les dues primeres jornades. El Calahorra arribarà al partit amb dos empats en el seu caseller, contra el Real Múrcia (0-0) i la Reial Societat B (1-1).

En la prèvia del partit, Rafa Márquez va destacar que el Calahorra és un equip que juga “molt directe” i va explicar que gestionarà la càrrega de minuts que tenen els jugadors que aniran alternant els partits del Barça Atlètic amb els partits de UEFA Youth League amb el Juvenil A.

Absències en la llista de 20 jugadors

Per a aquest partit Rafa Márquez ha fet una convocatòria de 20 jugadors, en la que destaquen les absències d’Estanis Pedrola i Sergi Rosanas. L’extrem té una espondilolisis lumbar i s’estarà uns tres mesos de baixa, mentre que el lateral té un esquinç al turmell dret. Les seves absències se sumen a les d’Antonio Aranda i Zacarías Ghailan. La bona notícia és el retorn d’Álvaro Sanz, que es va perdre el partit a Alcoi. A més, Rafa Márquez ja podrà comptar amb Álex Zalaya, l’última incorporació del Barça Atlètic.

Amb tot això, aquests són els 20 convocats per al Barça Atlètic – CD Calahorra: Arnau Tenas, Nil Ruiz, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Álvaro Sanz, Roberto, Emre Demir, Álvaro Núñez, Fabio, Juanda, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Aleix Garrido, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut