Álex Zalaya s’incorpora al Barça Atlètic

Álex Zalaya s’incorpora al Barça Atlètic

El central esquerrà, format al Saragossa, va jugar la temporada passada al Cornellà, arriba lliure al filial blaugrana i signarà contracte per una temporada

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Álex Zalaya per a la seva incorporació al Barça Atlètic. El defensa, nascut a Saragossa el 29 d’abril del 1998, arriba lliure després d’haver jugat l’última temporada al Cornellà. Signarà un contracte d’una temporada, fins al 30 de juny del 2023.

Álex Zalaya és un defensa central esquerrà que es va formar a les categories inferiors del Saragossa des de la categoria infantil. Després del seu pas pel seu filial, el Deportivo Aragón, Zalaya va arribar a formar part i debutar amb el primer equip. L’estiu del 2018 va fitxar per l’Sporting de Gijón B, equip amb el qual va jugar durant tres temporades (2018/2021). De Gijón va anar a Cornellà, amb qui la temporada passada va competir en el mateix grup de Primera Federació que el Barça Atlètic.

Central d’experiència

Tot i començar jugant com a davanter, amb el pas dels anys va anar endarrerint la seva posició fins a l’eix de la defensa. Les seves condicions físiques (fa 1,84m d’alçada) li permeten ser contundent i dominar el joc aeri per imposar-se als davanters rivals. Al filial blaugrana, a més, aportarà els seus anys d’experiència, ja que acumula 36 partits a Primera Federació i 73 més a l’antiga Segona Divisió B, amb un total de cinc gols marcats.

Està previst que Álex Zalaya passi la corresponent revisió mèdica en els propers dies i s’incorpori als entrenaments de l’equip. A més, quedarà pendent l’acte oficial de signatura amb el president Joan Laporta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut