Mika Mármol, traspassat al FC Andorra

Mika Mármol, traspassat al FC Andorra

El FC Barcelona i el club andorrà han arribat a un acord pel traspàs del central; el Club es queda el 50% dels drets del jugador i es reserva una opció de recompra

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord pel traspàs del jugador Mika Mármol al conjunt del Principat. El Club es queda el 50% dels drets del central de Terrassa i es reserva una opció de recompra.

Dues etapes formatives

Nascut l’any 2001, Mika Mármol va arribar al Futbol Formatiu del Barça el 2006 per incorporar-se al Prebenjamí, el primer esglaó formatiu. Després de completar l’etapa de benjamí, com a aleví va marxar al Jábac i Terrassa, el club de la seva ciutat natal, i després a la Damm. La seva evolució va tornar a cridar l’atenció del FC Barcelona, i el Club el va reincorporar ja com a juvenil l’any 2018. La temporada 2019/20 va despuntar al Juvenil A i va arribar a debutar amb el Barça Atlètic.

El curs 2021/22 es va convertir en un fix en les alineacions del filial com a central esquerrà, i va acabar disputant 35 partits, 34 com a titular, i va marcar un gol. A més, el 15 de maig d’aquest 2022 Mika Mármol va fer el seu debut oficial amb el primer equip en un partit de Lliga al camp del Getafe. Aquell dia, Xavi Hernández el va fer entrar al terreny de joc en els últims minuts en substitució d’Alejandro Balde.

Ara, Mika Mármol continuarà la seva carrera al FC Andorra d’Eder Sarabia, que la temporada passada va aconseguir l’ascens a LaLiga Smartbank. D’aquesta manera, jugarà en la categoria de plata del futbol espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut