Dinar de germanor del Barça Atlètic abans de l’estrena a la Lliga

Dinar de germanor del Barça Atlètic abans de l’estrena a la Lliga

El filial blaugrana i l’staff tècnic encapçalat pel tècnic Rafa Márquez han compartit un àpat distès al Restaurant Tio Brasas de Castelldefels

El Barça Atlètic ha viscut una jornada completa aquest dilluns. Primer, entrenament de recuperació per començar la setmana a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, després del partit d’aquest diumenge davant el San Cristóbal de Copa Catalunya, i, tot seguit, ha celebrat un dinar de germanor al restaurant Tio Brasas situat a Castelldefels. El dinar ha comptat amb la plantilla del Barça Atlètic i l’staff tècnic al complet encapçalat pel tècnic Rafa Márquez i el president del filial blaugrana, Jordi Casals. El dinar ha servit per seguir augmentant l’esperit d’equip i fer pinya per fomentar la cohesió de grup just abans de l’estrena a la Lliga.

I és que el Barça Atlètic afronta aquesta temporada amb molts canvis a la plantilla, però amb un bon bloc de jugadors que el curs passat van conquerir el doblet de Lliga Divisió d’Honor i Copa de Campions. Després de sis setmanes de pretemporada i vuit amistosos disputats, el filial blaugrana s’estrena a la Primera Federació aquest dissabte a les 19.30 hores davant el CD Castellón a l’Estadi Johan Cruyff. L’equip ja és a punt per començar la competició oficial. Arriba l’hora de la veritat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut