CP San Cristóbal – Barça Atlètic: Eliminats de la Copa Catalunya (1-0)

CP San Cristóbal – Barça Atlètic: Eliminats de la Copa Catalunya (1-0)

Els homes de Rafa Márquez han caigut derrotats per la mínima en el darrer test de pretemporada

Eliminats de la Copa Catalunya (1-0). El Barça Atlètic no ha pogut superar el CP San Cristóbal en el darrer partit de la pretemporada. Un gol a la sortida d’un córner, en els últims instants de la primera meitat dels locals, ha sentenciat un duel molt disputat fins als darrers minuts.

Així doncs, el planter blaugrana dona per acabats tots els partits de preparació i la setmana que ve començarà a centrar-se en el primer partit oficial de Lliga que es disputarà el dissabte 27 d’agost, a partir de les 19.30 hores, a l’Estadi Johan Cruyff contra el Castelló

.

Inici desafortunat

Sota una lleugera pluja, el partit ha començat emmarcat dintre d’un ritme vertiginós. Mentre el conjunt local ha intentat portar el partit a un terreny físic, el Barça Atlètic ha volgut assossegar el joc amb possessions més llargues per instal·lar-se en camp contrari i generar ocasions. Així, a poc a poc, l’ideari culer s’ha anat imposant sobre la gespa de l’Estadi Municipal Ca N’Anglada i les oportunitats no han tardat a arribar a favor dels barcelonins.

No obstant això, qui primer ha trobat el gol ha estat el San Cristóbal. Quan estava a punt de concloure el primer acte, el capità egarenc Òscar Sierra ha marcat el primer gol del matx a la sortida d’un córner (1-0, min 43).

No arriba la remuntada

Després del pas pels vestidors, el Barça Atlètic ha tornat al camp mostrant tota la seva ambició per intentar remuntar el partit. D’aquesta manera, els rols d’ambdós equips s'han intercanviat respecte al primer acte i ara ha estat el conjunt local el que intentava frenar el frenètic ritme imposat pels blaugranes.

Amb aquest nou context de partit, el volum d’arribades dels homes de Rafa Màrquez s’ha vist multiplicat. Tanmateix, tot i el monòleg culer amb pilota, el partit ha anat avançant sense cap moviment en el marcador. Els barcelonins ho han continuat intentant fins als darrers instants, però l’encert no ha estat del cantó del planter blaugrana, que ha acabat la pretemporada 2022/23 amb derrota.

La Fitxa:

CP San Cristóbal, 1

Barça Atlètic, 0

CP San Cristóbal: Varo (Lázaro, min 46), Sierra, Ricki, Max Llovera, Guillem, Abde (Ion, min 65), Cantí (Toro, min 86), Tom Diawara, Yeray, Kevin (Cucu, min 83), Adri Hernández.

Barça Atlètic: Nil Ruiz, Álvaro Nuñez, Diounkou (Mika Mármol, min 55), Riad, Àlex Valle, Carbonell, Fabio (Ilias, min 55), Álvaro Sanz, Roberto (Víctor Barberà, min 78), Emre Demir (Txua Alba, min. 46), Estanis (Juanda, min 69).

Gols: 1 – 0, Sierra (min 43).

Àrbitre: Jordi Serradelarca Serra. Ha amonestat amb targeta groga els locals Cantí, Guillem, Yeray i Cañete, i el visitant Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut