Aposta per la continuïtat del bloc juvenil

Aposta per la continuïtat del bloc juvenil

Un total de 14 jugadors que la temporada passada van guanyar el doblet de Lliga i Copa de Campions amb el Juvenil A formen part de la pretemporada del Barça Atlètic 22/23

El Barça Atlètic 2022/23 ha patit una àmplia reestructuració aquest estiu, i Rafa Márquez compta amb un grup molt jove en la pretemporada que va començar la setmana passada. En el nou filial hi ha una mostra clara de la confiança que té el Club en els jugadors del Futbol Formatiu. I és que un total de 14 jugadors que la temporada passada van guanyar el doblet de Lliga i Copa de Campions treballen aquests dies sota les ordres de Márquez. Molts d’ells, un cop tancada l’etapa juvenil, tindran l’oportunitat de fer el salt al filial.

Alguns d’aquests 14 jugadors ja van debutar o bé van estar en dinàmica de filial en algun moment de la temporada passada. Ilias Akhomach, Estanis Pedrola, Aleix Garrido i Àlex Valle van tenir protagonisme durant el curs, i altres com Ander Astralaga o Chadi Riad van entrenar habitualment amb el Barça Atlètic.

Ascens des d’etapes formatives

A banda d’ells, en aquesta pretemporada se’ls han sumat Pelayo Fernández, Juanda Fuentes, Txus Alba, Fermín López, Josep Cerdà i Saïdou Bah, que ja han acabat l’etapa juvenil, i Arnau Casas i Víctor Barberà, que encara són juvenils. A tots ells cal sumar-hi Marc Casadó, que està fent la pretemporada amb el primer equip sota les ordres de Xavi Hernández.

L’aposta pels jugadors de la Masia no es queda en els 14 futbolistes esmentats prèviament. En la plantilla també hi ha jugadors de la casa com Arnau Tenas, Mika Mármol, Alejandro Balde, Álvaro Sanz, Sergi Rosanas o Zacarías Ghailan. A més, Àlex Carbonell ha tornat al Club després de jugar-hi en dues etapes formatives.

El Barça Atlètic 2022/23 serà un equip jove amb un alt protagonisme de jugadors de la casa, amb molts futbolistes que el curs passat es van proclamar van guanyar la Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions amb el Juvenil A d’Òscar López. Ara, tindran l’oportunitat de fer el salt al futbol professional i competir en la Primera Federació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut