Barbacoa de germanor al Barça Atlètic

Barbacoa de germanor al Barça Atlètic

El filial blaugrana ha realitzat un dinar diferent a la Vall d’en Bas després de sumar la primera victòria de la pretemporada per seguir cohesionant el grup

El Barça Atlètic d’aquesta temporada 2022/23 està ple de cares noves. I per tant, l’estada que està fent l’equip aquesta setmana a la Vall d’en Bas serveix, més enllà de posar-se a to físicament i anar agafant cada dia les dinàmiques de grup i aspectes tècnics i tàctics, per a cohesionar el grup.

Així doncs, després de sumar la primera victòria de la pretemporada en el primer test aquest divendres davant l’UE Jonquera, l’equip ha realitzat aquest dissabte al matí una sessió matinal de recuperació. A la part final, l’staff tècnic liderat pel nou entrenador, Rafa Márquez, ha realitzat un joc amb diferents exercicis de precisió per a finalitzar la sessió.  Un joc en què el grup que ha perdut els ha tocat fer de cambrers en la barbacoa posterior. 

D’aquesta manera, un cop finalitzat l’entrenament l’equip s’ha dirigit a l’hotel de concentració on ha realitzat la barbacoa de germanor. Una barbacoa que ha servit per seguir creant bon ambient al vestidor, un element clau per aconseguir bons resultats i una bona formació de tots els jugadors durant la temporada.

El bon ambient ha estat la tònica de la jornada que ha finalitzat amb uns balls de les noves incorporacions, juntament amb els jugadors juvenils que estan realitzant l’estada amb el Barça Atlètic. Un fet que ha provocat els riures i un ambient distès.

L’equip posarà punt i final a l’stage de la Vall d’en Bas aquest diumenge al matí en l’últim entrenament de la setmana. Una setmana en què l’equip ha treballat de valent en sessions dobles per anar agafant el to. El Barça Atlètic continuarà exercitant-se a partir de la setmana vinent a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut