El Barça Atlètic ja treballa a la Vall d’En Bas

El Barça Atlètic ja treballa a la Vall d’En Bas

El filial blaugrana ha iniciat aquest dilluns una setmana de preparació, que s’allargarà fins al diumenge i amb un amistós a La Jonquera entre mig

El Barça Atlètic de Rafa Márquez ja treballa a la Vall d’En Bas. Aquest dilluns l’equip s’ha desplaçat a la localitat de La Garrotxa, com ha fet en els darrers anys, per fer una estada de preparació de cara a la nova temporada. Rafa Márquez i el seu cos tècnic han dirigit el primer entrenament a les instal·lacions de la Vall d’En Bas, i durant la setmana aniran encadenant dobles sessions de treball a les instal·lacions de Royalverd. El divendres, en comptes d'entrenament a la tarda el Barça Atlètic disputarà el primer amistós de pretemporada. Serà a les 19 hores al camp de l'UE La Jonquera.

Un total de 29 jugadors han iniciat l’estada de pretemporada sota les ordres de Rafa Márquez, vuit d’ells del Juvenil (Ander Astralaga, Àlex Valle, Víctor Barberà, Aleix Garrido, Arnau Casas, Gerard Hernández, Martin Georgiev i Diego Kochen).

El primer entrenament ha estat llarg i intens. Els jugadors han començat amb un circuit d’activació i força, combinant diversos exercicis sobre la gespa. A continuació ha pres protagonisme la pilota, primer amb un exercici de precisió de passada i després amb els habituals rondos de tots els entrenaments. Més tard l’equip s’ha dividit en dos grups per fer un exercici de manteniment de possessió i pressió després de pèrdua. Un exercici que han repetit després però ja amb el bloc sencer en un mateix camp.

Una rebuda molt especial

En l’arribada a les instal·lacions de Royalverd, el Barça Atlètic ha rebut una sorpresa molt especial. I és que el grup Nzuri Daima, d’Uganda, ha rebut l’equip amb un espectacle de cant i acrobàcies que ha meravellat als futbolistes. En els dies previs, els Nzuri Daima havien participat en el festival solidari Vallviva, en el qual també hi col·laborava la Fundació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut