Chadi Riad, blaugrana fins al 2024

Chadi Riad, blaugrana fins al 2024

El defensa continuarà vinculat al Club un cop finalitzada la seva etapa juvenil i serà jugador del Barça Atlètic, tot i que aquest dilluns s’ha exercitat amb el primer equip en el primer dia de la pretemporada 2022/23

El jugador Chadi Riad ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024, més una temporada opcional. D’aquesta manera, el jugador formarà part del Barça Atlètic tot i que aquest dilluns ja s’ha exercitat a les ordres del primer equip en el primer dia d’entrenaments de la pretemporada 2022/23.

Només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Lideratge en la defensa

Nascut a Palma de Mallorca i amb la doble nacionalitat – Espanya i Marroc -, Chadi Riad és un central esquerrà que es caracteritza pel seu poder físic, sortida de pilota des del darrere i caràcter. Chadi Riad va arribar al Juvenil B l’estiu del 2019, i després d’un any de blaugrana va marxar cedit al Sabadell per continuar creixent i agafant experiència, amb qui va arribar a debutar a la Liga SmartBank, per tornar l’any passat al Juvenil A i ser el líder de la defensa d’un equip que va conquerir el doblet: Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut