Marc Casadó, blaugrana fins al 2024

Marc Casadó, blaugrana fins al 2024

El migcampista continuarà vinculat al Club un cop finalitzada la seva etapa juvenil i serà jugador del Barça Atlètic, tot i que aquest dilluns s’ha exercitat amb el primer equip en el primer dia de la pretemporada 2022/23

El jugador Marc Casadó ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024, més una temporada opcional. D’aquesta manera, el jugador formarà part del Barça Atlètic tot i que aquest dilluns ja s’ha exercitat a les ordres del primer equip en el primer dia d’entrenaments de la pretemporada 2022/23.

Només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

Culer, des de l'Infantil A

Nascut a Sant Pere de Vilamajor, Marc Casadó va arribar a l'Infantil A procedent de la Damm l’estiu del 2016. Des d’aleshores ha anat evolucionant any rere any fins liderar el curs passat com a capità el Juvenil A que va conquerir el doblet: Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions. La fotografia aixecant la Copa de Campions el passat mes de juny a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas va ser la cirereta del pastís per tancar de la millor manera possible l’etapa juvenil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut