Pablo Torre ja vesteix de blaugrana

Pablo Torre ja vesteix de blaugrana

El jugador nascut a Soto de la Marina (Cantàbria) ha signat el contracte que el vincula al Barça fins al 2026 i ha fet els tradicionals tocs de pilota al Camp Nou

Pablo Torre ha viscut aquest dimecres el seu primer dia com a blaugrana en una jornada en què el jugador càntabre ha signat el seu contracte amb el FC Barcelona i en què també ha vestit de blaugrana -al Camp Nou- per primera vegada. Pablo Torre ha firmat un contracte fins al 30 de juny del 2026, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

_GP27250

L'acte de signatura ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafael Yuste, el director de Futbol Mateu Alemany, el president del Barça B Jordi Casals, el directiu responsable del futbol base Joan Soler i el director del futbol base José Ramon Alexanko. També hi han estat presents el representant de Pablo Torre, Arturo Canales, i diversos membres de la seva família, entre ells els seus pares, que no han volgut perdre's aquest dia tan especial.


Un cop duta a terme la signatura de contracte, Pablo Torre -que ja és nou soci del Barça també- s'ha vestit de blaugrana i ha fet els tradicionals tocs de pilota a la gespa del Camp Nou. 


Pablo Torre: "Estic encantat de ser aquí"

En les seves primeres declaracions als mitjans del Club, Pablo Torre ha reconegut estar molt "content" i "encantat" de formar part de la familia culer. El migcampista ha explicat que "Iniesta i Xavi han estat els meus ídols" i ha promès donar-ho tot vestit de blaugrana.

Gran temporada amb ascens inclòs

Pablo Torre, nascut a Soto de la Marina el 3 d’abril del 2003 (19 anys), va incorporar-se a les categories inferiors del Racing de Santander el 2015. Al club càntabre va anar creixent fins a debutar amb el primer equip el 18 d’octubre del 2020 en un partit de Lliga contra el Portugalete. Aquest darrer curs ha disputat 34 partits i ha estat un jugador clau en l'ascens del Racing de Santander a la Segona Divisió. Pablo Torre ha marcat 10 gols aquest curs a la Primera RFEF (grup 1) i ha repartit 11 assistències entre lliga, play-off d'ascens a Segona i Copa RFEF.

Cal recordar que el nou jugador blaugrana també és internacional amb la selecció espanyola Sub-19. Migcampista ofensiu dretà, ben dotat tècnicament i amb capacitat per fer l’última passada de gol. Pablo Torre també té bona arribada des de la segona línia com demostren els seus gols marcats. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut