Barça B – CD Castellón: Golejada de comiat al Johan Cruyff (5-0)

Barça B – CD Castellón: Golejada de comiat al Johan Cruyff (5-0)

Els blaugranes exhibeixen tot el seu potencial ofensiu en el darrer partit lliguer disputat com a locals

En un partit dominat des dels primers instants per al Barça B, els homes de Sergi Barjuan han aconseguit acomiadar-se del Johan Cruyff amb una golejada que ha servit per posar en relleu tot el talent ofensiu dels culers (5-0). Ara bé, malgrat aquesta victòria, els blaugranes s’han quedat sense opcions de disputar play-offs a causa dels resultats que s’han produït a la resta de partits jugats simultàniament. El filial blaugrana finalitzarà la temporada 2021/22 el dissabte 28 de maig al camp de l’UCAM Murcia.

 

Domini blaugrana en les dues àrees

En un inici de partit eminentment competit, qui primer ha recollit l’atenció del públic ha estat Arnau Tenas. El porter blaugrana ha negat el gol als visitants amb una sensacional aturada que ha tret a col·lació tots els seus reflexos.

Els encarregats d’acabar de declinar la dinàmica en favor dels blaugranes i donar validesa a l’aturada de Tenas han estat Matheus Pereira, autor del primer gol blaugrana gràcies a una centrada des del sector esquerre de l’àtac culer que s’ha acabat enverinant als fons de la xarxa castellonenca (1-0, min. 17), i Àlvaro Sanz, doblant l’avantatge local en recollir amb un dominant cop de cap una bona centrada de Ferran Jutglà (2-0).   

Els dos gols anotats de manera quasi consecutiva per part dels homes de Sergi Barjuan han donat pas a un partit d’un ritme molt més baix. Així doncs, amb el filial culer dominant la possessió, el partit ha marxat al descans sense cap opció de resposta per part dels visitants.

Segellen la golejada

Els primers instants de la represa, han estat immillorables per als interessos del Barça B. I és que, només dos minuts més tard de l’inici de la segona meitat, Ez Abde ha ampliat la distància en favor dels locals definint una jugada col·lectiva amb un xut sec (3-0, min. 47).

El tercer gol dels culers no ha aturat la fam d’un conjunt barceloní que, tot i el resultat, continuava acumulant arribades de perill. En una d’aquestes jugades, el màxim golejador de la competició, Ferran Jutglà, s’ha apuntat a la festa anotadora aprofitant una eficaç passada al segon pal de Zacarias Ghailán (4-0, min. 63). Ángel Rodado ha posat punt final a la contundent victòria blaugrana amb una potent rematada des de dintre de l’àrea (5-0, min. 78).

La fitxa

Barça B, 5

CD Castellón, 0

Barça B: Arnau Tenas, Mika Mármol (Ramos Mingo, min. 80), Alejandro Balde, Dionkou, Jandro Orellana, Matheus Pereira (Peque, min. 67), Ghailán, Jutglà (Peque Polo, min. 67), Jordi Escobar (Rodado, min. 72), Ez Abde (Nils Mortimer, min. 67).

CD Castellón: Iván Martínez, Galas, Sibilie, Salva Ruiz, Javi Moyano, Carles Salvador, Torres, Esquerdo (Borja Martínez, min. 60), Koke Sáiz (Luna, min. 46), Koné, Mario Blanco (César Díaz, min. 70).

Gols: 1 – 0, Matheus (min. 17); 2 – 0, Álvaro Sanz (min. 21); 3 – 0, Ez Abde (min. 47); 4 – 0, Ferran Jutglà (min. 63); 5 – 0, Rodado (min. 78).

Àrbitres: Víctor Pérez Pedraza. Ha amonestat amb targeta groga els visitants Magagi, Sibille i Luna.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut