Sevilla Atlético - Barça B: Reacció insuficient (2-1)

Els culers, tot i les nombroses ocasions, no aconsegueixen remuntar el 2-0 inicial i cauen a l’Estadio Jesús Navas

Derrota a l'Estadio Jesús Navas d'un Barça B que ho ha intentat fins el final. Els culers han caigut per la mínima (2-1) davant el Sevilla Atlético després de rebre dos gols a la primera part, i tot i tenir diverses ocasions de gol durant tot el partit, no han pogut aconseguir cap punt de la visita a Sevilla.

Inici advers

El matx ha iniciat amb un intercanvi de cops entre tots dos equips on ha acabat sortint cara per als locals. Arnau Tenas començava aturant un xut potent des de la frontal de l’àrea amb una gran intervenció, i tot seguit Jutglà, després d'una bona assistència d'Abde, rematava amb perill al lateral de la porteria. De nou, Tenas tornava a lluir-se amb un potent xut al primer pal, però el filial sevillista s'ha acabat avançant: Isaac, amb un xut potent des de fora de l’àrea, ha marcat l'1-0 (min. 27).

El Barça B ha intentat reaccionar amb una bona rematada d'Aranda, aturada per Javi Díaz, però de nou els locals han vist porteria, aquest cop amb un gol de Nacho Quintana (2-0, min. 35). El filial blaugrana no ha desistit, i dues grans ocasions de Jutglà abans del descans -que han marxat fora per ben poc- no han fet justícia i s'ha arribat al descans amb el 2-0 al marcador.

Insistència blaugrana

Ja a la segona meitat, l'intercanvi de cops s'ha mantingut, primer amb una nova gran aturada de Tenas per evitar el tercer, i tot seguit, amb una bona passada de Nils a l’esquena de la defensa a la qual Jutglà no arriba a la rematada per molt poc. Però als 59 minuts, el Sevilla Atlético es quedava amb un menys per l'expulsió de José Ángel per doble groga, després d’una dura entrada sobre Ferran Jutglà.

El domini blaugrana era absolut, i les ocasions continuaven caient, amb dos xuts gairebé consecutius de Nils, desviats per ben poc. Matheus, amb un xut fregant la creueta, i el sempre insistent Jutglà, amb un bon remat que salva amb els dits Javi Díaz, també buscaven el gol que fiqués al Barça dins del matx, però es resistia.

Finalment, la insistència blaugrana ha obtingut el seu premi i Ramos Mingo, amb una gran rematada de cap a la sortida d’un córner, retallava distància al marcador (2-1, min. 88) i donava emoció als minuts finals. Tot i així, la reacció blaugrana ha estat insuficient i finalment els culers han acabat caient per la mínima a l'Estadio Jesús Navas.

Sevilla Atlético, 2
Barça B, 1

Sevilla Atlético: Javier Díaz, Valentino, Kike Salas, José Ángel, Juan María, Lulo Dasilva (Pedro Ortiz, 58'), Nacho Quintana (Adrián Peral, 69'), Juanlu, 'Capi' (Cristóbal Moreno, 69'), Luismi Cruz (Pablo Pérez, 50'), Isaac (Juanmi, 69').
Barça B: Arnau Tenas, Dionkou, Ramos Mingo, Almeida (Rodado, 68'), Álex Valle, Matheus, Aranda (Lucas de Vega, 37'), Mortimer (Peque Polo, 81'), Fabio Blanco (Peque, 37'), Jutglà, Abde (Zacarias, 81')
Gols: 1-0, Isaac (min. 27); 2-0, Nacho Quintana (min. 35); 2-1, Ramos Mingo (min. 88).
Àrbitre: Fernández Vidal. Groga a Juanlu, Capi, Juan María i Adri Peral al Sevilla Atlético i a Peque i Lucas de Vega per al Barça. Vermella a José Ángel por doble groga.