PRÈVIA | Sevilla Atlético – Barça B: Duel de filials amb objectius en joc

PRÈVIA | Sevilla Atlético – Barça B: Duel de filials amb objectius en joc

[12 hores, Esport3 i Fotters] El filial blaugrana afronta la visita a l’Estadi Jesús Navas amb l’objectiu de sumar tres punts que l’apropin a les posicions de Play-off

El Barça B afrontarà aquest diumenge la visita a l’Estadi Jesús Navas per enfrontar-se al Sevilla Atlético (12 hores). Un duel de filials apassionant amb objectius en joc. Mentre que el conjunt blaugrana se situa 9è amb 51 punts i té encara opcions d’entrar en zona de promoció d’ascens, que la marca actualment, el Linares, amb 54 punts amb un partit més, el conjunt andalús és 14è amb 43 punts, un més que el Cornellà que és 16è amb 42 punts, en zona de descens. 

El partit, doncs, es preveu d’alta exigència en què els dos equips es juguen els seus particulars objectius. El filial blaugrana arriba al duel després de la derrota amb el Sabadell al Johan Cruyff, però amb una bona dinàmica de resultats després de guanyar sis dels últims vuit partits. El Sevilla Atlético, per la seva banda, arriba amb una ratxa de tres victòries, tres empats i tres derrotes en els últims nou partits. Els últims tres duels com a local, el conjunt andalús no coneix la derrota amb dos triomfs i un empat. 

Les declaracions del tècnic

“Tenim una motivació molt gran i és no quedar despenjats del Play-off. És un benefici per a tots entrar en places de promoció d’ascens”. Són paraules del tècnic Sergi Barjuan als micròfons de Barça TV en la prèvia del duel, conscient de la importància del partit. En aquest sentit, l’entrenador blaugrana ha destacat la qualitat del filial sevillà:  “Tenen quatre jugadors en posicions davanters que son molt desequilibrants i el seu joc entre línies és molt bo”. 

L’equip és conscient que haurà de saber adaptar-se a les condicions climatològiques, ja que s’esperen altes temperatures a les 12 hores, horari del partit: “Hem d’estar preparats perquè el joc serà més lent, ja que la gespa s’assecarà més ràpid”, ha alertat Sergi Barjuan.

La convocatòria

Per aquest partit, el tècnic Sergi Barjuan no podrà comptar amb Carevic, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Jandro Orellana i Alejandro Bale, amb dinàmica de primer equip, ni tampoc amb els lesionats Igor Gomes, Guillem Jaime, Arnau Comas i Arnau Solà, ni Ndiaye, per decisió tècnica. Així doncs, aquests són els 18 jugadors convocats: Diounkou, Peque, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Álex Ruiz, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, Abde, Ramos Mingo, Escobar, Ferran Jutglà, Arnau Tenas, Fabio Blanco i els juvenils Diego Almeida i Álex Valle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut