Barça B – CE Sabadell: Duel clau per a les aspiracions de play-off

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana, cinquè amb 51 punts, s’enfronta al quart classificat, que en té 52, a l’Estadi Johan Cruyff

L’Estadi Johan Cruyff viurà aquest dissabte (17 hores) un partidàs entre el Barça B i el CE Sabadell corresponent a la jornada 35 de la Primera RFEF Footers. Un partit molt important per a les aspiracions de tots dos equips de cara al play-off d’ascens a Segona Divisió A, ja que el filial blaugrana és cinquè amb 51 punts i el conjunt arlequinat és quart amb 52.

També serà un duel de ratxes victorioses, ja que el Barça B acumula sis victòries en els seus últims set partits i els vallesans han guanyat cinc dels últims sis. Aquestes ratxes han situat als dos equips en la zona alta de la classificació, en una lluita per les places de promoció d’ascens en la qual estan implicats fins a nou equips.

En la prèvia del partit, Sergi Barjuan va advertir que “ens enfrontem al millor equip de la segona volta”, i va destacar del Sabadell que “és un equip que renuncia al bon joc per ser més pràctic”. “Hem de minimitzar els errors a prop de la nostra porteria”, afegia el tècnic blaugrana. A més, Sergi Barjuan va fer una crida a l’afició de cara al partit, que comptarà amb una nombrosa presència d’aficionats arlequinats a les grades de l’Estadi Johan Cruyff.

El Barça B vol repetir la victòria que ja va aconseguir en la primera volta contra el Sabadell. En la jornada 4, el filial blaugrana es va imposar per 1-3 a la Nova Creu Alta amb un doblet d'Ángel Rodado i un altre gol de Matheus.

Per a aquest partit, Sergi Barjuan manté les baixes per lesió d’Arnau Comas, Guillem Jaime, Igor Gomes i Arnau Solà, i tampoc podrà comptar amb Arnau Tenas, convocat amb el primer equip per al partit contra el Betis. En canvi, recupera a Fabio Blanco, que es va perdre l’últim partit per la convocatòria de la selecció Sub18. En la llista de 22 jugadors convocats es manté el juvenil Diego Almeida, que ja va viatjar a San Fernando en l’última jornada.

Aquests són els 22 convocats per al Barça B – CE Sabadell: Carevic, Àlex Ruiz, Mika Mármol, Diounkou, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas De Vega, Nils Mortimer, Matheus, Ndiaye, Jandro, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Jutglà, Balde, Almeida i Fabio.