Atlético Baleares – Barça B: Duel directe per allargar la ratxa

Atlético Baleares – Barça B: Duel directe per allargar la ratxa

(12:00 hores, Esport3 i Footers) El filial de Sergi Barjuan, que encadena quatre victòries consecutives, podria superar el conjunt mallorquí en la classificació i apropar-se al play-off

El Barça B visita aquest diumenge (12 hores, Esport3 i Footers) l’Estadi Balear de Mallorca per enfrontar-se a l’Atlético Baleares en el duel corresponent a la jornada 32 de Primera RFEF Footers. Resten set jornades de Lliga i la competició entra en la fase decisiva amb tot en joc. El filial blaugrana hi arriba amb quatre victòries consecutives, i buscarà la cinquena per seguir lluitant per entrar en la zona alta de la taula.

Després dels triomfs contra el Cornellà (2-1), el Betis Deportivo (1-2), el Linense (1-2) i el Villarreal B (2-1), el conjunt de Sergi Barjuan està amb la màxima confiança per allargar la ratxa a l’Estadi Balear. Al davant hi haurà un rival que és setè amb 47 punts, dos més que el Barça B (11è), i encadena quatre empats consecutius. Així, en cas de victòria els culers avançarien el conjunt balear i s’aproparien, encara més, a les posicions de play-off d’ascens.

En el duel de la primera volta, disputat el 12 de desembre del 2021 a l’Estadi Johan Cruyff, el Barça B es va imposar per 3-1 després de capgirar el marcador en la segona part amb gols d’Estanis Pedrola, Mika Mármol i Ángel Rodado.

Per al partit d’aquest diumenge, Sergi Barjuan no podrà comptar amb el capità Arnau Comas, que aquesta setmana va ser intervingut d’una luxació recidivant de l’espatlla esquerra. Una baixa per lesió que se suma a les d’Igor Gomes i Arnau Solà.

Després de completar l’últim entrenament previ, l’equip ha viatjat aquest dissabte a Mallorca amb una expedició de 19 jugadors: Carevic, Àlex Ruiz, Guillem, Mika Mármol, Diounkou, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Jandro, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Jutglà, Balde i Fabio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut