Barça B - Vila-real B: Submergits en la victòria (2-1)

Barça B - Vila-real B: Submergits en la victòria (2-1)

Els blaugranes han sumat el quart triomf seguit gràcies als gols de Jutglà i Aranda i s'apropen a les posicions de Play-off

De victòria en victòria. El Barça B s'ha submergit en una ratxa triomfal després de derrotar el Vila-real B (2-1) al Johan Cruyff. Davant l'elenc groguet, que ocupa posicions capdavanteres, Jutglà i Aranda han estat els autors de les dianes barcelonistes. Uns gols que, juntament amb les intervencions de Carevic, han servit per acostar-se a les posicions de Play-off, es troben a un punt. 

 

Una primera part sense gols. Ni els arguments blaugranes ni els groguets han estat capaços de negar la letargia de l'electrònic. Els de Sergi Barjuan a través de la possessió han intentat trobar les escletxes a un Vila-real concentrat en defensar i imprimir ritme amb contracops. Escassos i que no han dibuixat cap acció d'esglai sobre la porteria de Carevic. Als altres tres pals, un tranquil Jorgensen ha seguit amb la mirada els xuts d'un incisiu Aranda i un elèctric Abde. 

Dues genialitats porten els gols

El porter rival tampoc ha pogut intervenir en la velocitat i qualitat de Ferran Jutglà. El 13è gol del curs ha arribat després d'una genial conducció del 23. Un 1-0 només començar la segona meitat que ha trencat amb la inactivitat de celebracions al Johan Cruyff. Una diana matinera que ha despertat l'efectivitat, perquè el Submarí groguet, per primera vegada en el matx, ha fet aparèixer Carevic. I també han comparegut els espais i l'atractiu. 

Tenint el control absolut de la pilota, els de Sergi Barjuan han controlat l'ímpetu d'empat dels de Castelló. Ara bé, estèril davant un nou golàs, obra de Jackson. Aquest 1-1 ha obert un altre context. El desordre ha imperat en els següents compassos on l'elenc visitant ha testat els reflexos del montenegrí i on s'ha vist el 2-1 d'Aranda. Un 19 blaugrana que ha trobat el premi després d'una jugada veloç dinamitada per un revulsiu Peque.

Cap ocasió més, ni de Barça B ni de Vila-real B, ha mogut el marcador. D'aquesta manera, la quarta victòria s'ha convertit en una realitat. L'elenc de Sergi Barjuan s'ha submergit en una dinàmica de triomfs i s'apropa a les posicions de Play-off.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 2
Vila-real B, 1

Barça: Carevic, Diounkou (Lucas de Vega, min. 69), Arnau Comas (Ramos Mingo, min. 21), Mika, Balde, Matheus, Álvaro Sanz, Aranda (Nils Mortimer, min. 87), Fabio (Peque, min. 69), Jutglà i Ez Abde (Zacarías, min. 87)
Vila-real B: Jorgensen, Ma Leal, Dela, Íñiguez, Tasende (Forés, min. 86), Del Moral, Carlo (Aitor Gelardo, min. 80), Ahn (Pacheco, min. 61), Lozano, Collado (Aranda, min. 61) i Jackson

Gols: 1-0, Jutglà (min. 46); 1-1, Jackson (min. 61); 2-1, Aranda (min. 73)

Àrbitre: Ha amonestat amb targeta groga els locals Aranau Comas (min. 13), Nils Mortimer (min. 88) i Matheus (min. 89) i els visitants Leal (min. 25) i Ahn (min. 45)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut