Barça B – Villarreal B: Duel de filials en ratxa

Barça B – Villarreal B: Duel de filials en ratxa

[19 hores, Esport3 i Footters] El conjunt blaugrana rep la visita del filial groguet, segon classificat a la Lliga, amb l’objectiu de sumar el quart triomf consecutiu

El Barça B rep la visita del Villarreal B aquest dissabte a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores, Esport3 i Footters) en el partit corresponent a la jornada 31 de la Primera RFEF. El duel arriba en un dels millors moments de la temporada del filial blaugrana que encadena tres victòries consecutives després de superar el Cornellà (2-1), el Betis Deportivo (1-2) i el Linense (1-2) i aspira a continuar amb la ratxa per allunyar-se encara més de les posicions de descens i apropar-se a les de Play-off.

Davant tindrà un dels millors conjunts de la categoria. I és que el filial groguet és tercer classificat amb 55 punts a tres del líder, l'Andorra que té un partit més després de guanyar aquest divendres al Real Madrid Castilla, i amb una ratxa de cinc partits sense conèixer la derrota – 2 victòries i 3 empats-. “És un equip molt vertical, amb jugadors veterans i estan fent mèrits per estar allà dalt”. Són paraules del tècnic Sergi Barjuan en la prèvia del duel a Barça TV. L’entrenador blaugrana va voler destacar que “hem de mantenir la regularitat que hem aconseguit per continuar amb aquest esperit positiu i fer-nos forts al Johan Cruyff”. 

Retorn de Jandro a la convocatòria

Per aquest partit, el tècnic Sergi Barjuan que podrà comptar amb Jandro Orellana, recuperat de la seva lesió, i amb Álvaro Sanz que torna després de la sanció per acumulació de grogues, no ho podrà fer amb Arnau Tenas, amb una lesió a la paret abdominal, ni tampoc amb Igor Gomes i Arnau Solà, lesionats de llarga durada.

Així doncs, la llista de convocats per al partit és de 23 jugadors: Carevic, Guillem Jaime, Arnau Comas, Mika Mármol, Diounkou, Peque, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Álex Ruiz, Ndiaye, Jandro Orellana, Zacarias Ghailan, Peque Polo, Aranda, Abde, Ramos Mingo, Escobar, Jutglà, Alejandro Balde i Fabio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut