Acord per a la incorporació de Pablo Torre al Barça B

Acord per a la incorporació de Pablo Torre al Barça B

El FC Barcelona i el Racing de Santander han acordat el traspàs del jugador de 18 anys, que acabarà la temporada al seu club actual, signarà fins al 30 de juny del 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el Racing de Santander han arribat a un acord per al traspàs del jugador Pablo Torre. L’acord és de 5 milions d’euros fixes més variables en funció del desenvolupament del futbolista en els propers anys, que poden superar els 20 milions. Pablo Torre, que acabarà la temporada al seu actual club, signarà un contracte fins al 30 de juny del 2026, amb una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros, i s’incorporarà al Barça B a partir del proper estiu.

Pablo Torre, nascut a Soto de la Marina el 3 d’abril del 2003 (18 anys), es va incorporar a les categories inferiors del Racing de Santander l’any 2015 com a infantil de primer any. Al conjunt càntabre va anar creixent fins a debutar amb el primer equip un 18 d’octubre del 2020 en un partit de lliga contra el Portugalete. Acumula un total de 48 partits com a professional, i aquesta temporada ha jugat 21 partits en la Primera RFEF Footters (grup 1), en els quals ha marcat sis gols i ha repartit sis assistències.

Internacional habitual amb la selecció espanyola Sub-19, Pablo Torre és un migcampista ofensiu dretà, ben dotat tècnicament i amb capacitat per fer l’última passada de gol. A més, té bona arribada des de la segona línia, que també li permet ajudar l’equip amb gols. Acostuma a ser també el llançador de totes les accions a pilota aturada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut