Acord per a la incorporació de Fabio Blanco

Acord per a la incorporació de Fabio Blanco

L’extrem de 17 anys arriba al Barça B procedent de l’Eintracht de Frankfurt alemany; signa fins al 30 de juny del 2024 i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i l’Eintracht de Frankfurt han arribat a un acord per al traspàs del jugador Fabio Blanco, que s’incorporarà al Barça B aquest mes de gener. L’extrem d’Almeria ha signat un contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024, i tindrà una clàusula de rescissió de 100 milions d’euros.

Nascut el 18 de febrer del 2004 a Almeria, Fabio Blanco es va formar a les categories inferiors del València des dels 12 anys, i l’estiu passat va signar per l’Eintracht de Frankfurt de la Bundesliga. Després d’uns mesos al conjunt alemany, Blanco s’incorporarà al Barça B de Sergi Barjuan a partir d’aquest mes de gener.

Desequilibri a l’extrem dret

Fabio Blanco és un jove extrem dret que destaca per l’habilitat en l’un contra un. Regatejador nat, acostuma a jugar a cama natural per banda dreta, però en algunes ocasions també ho ha fet a cama canviada per l’esquerra. És internacional en categories inferiors, on ha coincidit amb jugadors com Gavi i Ilias Akhomach, també de la generació del 2004, entre d’altres.

Aquesta temporada ha disputat fins al moment vuit partits amb l’equip Sub-19 de l’Eintracht de Frankfurt, amb un total de 691 minuts, en els quals ha marcat dos gols i ha repartit una assistència.

El jugador ha superat la revisió mèdica a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha vestit per primera vegada amb la samarreta blaugrana per trepitjar la gespa de l’Estadi Johan Cruyff. En declaracions als mitjans del Club, Fabio Blanco ha assegurat: “Estic molt orgullós de formar part d’aquest gran club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut