Villarreal B – Barça B: Duel de filials per tornar a guanyar

Villarreal B – Barça B: Duel de filials per tornar a guanyar

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El conjunt blaugrana vol deixar enrere les dues derrotes consecutives guanyant al camp d’un filial “atípic”

El Barça B disputa aquest diumenge, a les 17:00 hores, el partit corresponent a la jornada 15 de la Primera RFEF Footers contra el Villarreal B a la Ciutat Esportiva del conjunt groguet. En el duel de filials, els de Sergi Barjuan volen deixar enrere les dues derrotes consecutives que acumulen (contra l’Albacete i el San Fernando) i redreçar el rumb que els va portar a encadenar sis partits invictes.

Les sensacions de les dues darreres derrotes van ser totalment oposades. El bon joc exhibit a Albacete tot i el resultat contrasten amb les dificultats contra el San Fernando. L’equip vol corregir errors per tornar a sumar tres punts, en aquest cas al camp d’un Villarreal B que ara mateix ocupa la tercera posició de la classificació amb 28 punts, sis més que el Barça B. Els groguets van iniciar la competició amb vuit victòries en les primeres nou jornades. Després, però, van encadenar tres derrotes, i en la darrera jornada van tornar a guanyar contra el Linense.

Precedents amb gols

Els duels entre els dos filials han estat habituals en les darreres temporades, tant a Segona Divisió A com a Segona B. Des de la temporada 2008/09, quan es van celebrar els primers enfrontaments, tots dos equips han disputat un total de 16 partits, amb un balanç de vuit victòries culers, tres empats i cinc derrotes. Les dues darreres visites del Barça B a Vila-real han acabat amb triomf: 0-1 la temporada 2019/20 i 3-4 en la 2020/21. A Barcelona també s’han vist partits amb molts gols entre els dos equips: victòria per 3-2 el curs passat i derrota per 2-3 en l’anterior.

En la prèvia del partit, Sergi Barjuan va definir l’equip groguet com “un filial atípic” per l’experiència del molts dels seus jugadors. “Juguen amb un 4-4-2 molt clar i deixen despenjats els dos puntes; això ens obligarà a estar molt atents a les vigilàncies defensives”, analitzava el tècnic blaugrana. Sobre les opcions del seu equip, Sergi va afirmar que “és un bon escenari per deixar la nostra empremta”.

Llista amb 18 jugadors convocats

L’equip va viatjar a Castelló aquest dissabte amb 18 jugadors en l’expedició. Sergi Barjuan té les baixes per lesió de Jandro Orellana i Peque, i la principal novetat de la llista és la presència d’Ilias Akhomach, després d’haver estat en dinàmica de primer equip les darreres setmanes. Igor Gomes, Ndiaye i Jordi Escobar han quedat fora de la llista per decisió tècnica, mentre que Abde és baixa perquè va jugar el dissabte amb el primer equip, així com Arnau Tenas, que va entrar en la llista de Xavi Hernández.

Amb tot això, la llista de 18 jugadors convocats per al Villarreal B – Barça B és la següent: Carevic, Iñaki Peña, Guillem, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Kays Ruiz, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ramos Mingo, Jutglà, Ilias Akhomach i Arnau Solà.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut