Horaris per a les jornades 17, 18 i 19

Horaris per a les jornades 17, 18 i 19

El Barça B ja coneix les dates dels partits que l’enfrontaran amb el Cornellà, el Betis B i l’UCAM Múrcia entre els mesos de desembre i gener

El Barça B ha conegut aquest dimarts les dates i horaris de les jornades 17, 18 i 19 de la Primera RFEF Footers, en les quals s’enfrontarà al Cornellà, Betis B i UCAM Múrcia, respectivament. El primer suposarà el tancament de l’any 2021, i els altres dos donaran el tret de sortida al nou any 2022.

El duel al Municipal de Cornellà, corresponent a la jornada 17, es disputarà el diumenge 19 de desembre a les 19:15 hores. Aquest partit donarà pas a l’aturada per les vacances de Nadal, i la competició es reprendrà el segon cap de setmana de gener del 2022. Així, el conjunt de Sergi Barjuan rebrà al Betis B a l’Estadi Johan Cruyff el diumenge 9 de gener a les 17:00 hores.

Després d’aquesta primera jornada de l’any, la competició s’aturarà de nou una setmana per la disputa de partits de Copa del Rei, i el Barça B tornarà a jugar a casa. Serà el dissabte 22 de gener a les 19:00 hores contra l’UCAM Múrcia. 

Amb el calendari a mig termini ja definit, l’equip de Sergi Barjuan continua preparant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per als propers partits, després de trencar una ratxa de sis partits invicte i acumular ara dues derrotes consecutives. El proper repte del filial blaugrana serà aquest diumenge a les 17 hores al camp del Vila-real B, segon classificat de la Primera RFEF.

j17_grupo2
j18_grupo2
j19_grupo2

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut