Barça B- San Fernando CDI: Primera derrota de la temporada al Johan Cruyff (0-2)

Els de Sergi Barjuan es veuen superats per un rival molt efectiu que ha sabut aprofitar les ocasions de perill ofensiu

No ha pogut ser. El Barça B ho ha intentat amb diverses ocasions de perill, però el San Fernando ha estat molt efectiu de cara a porteria (0-2). Les dianes de Bicho i Ferrón a la primera part han resultat decisives. Aquesta és la primera derrota del curs com a local del Barça B.

Bon inici del Barça B

La primera aproximació de perill ha estat pel Barça B. Rodado ha fregat el gol en una centra de Jutglà des de l’equerra però el davanter culer no ha pogut transformar l’1-0 als 14 minuts de joc. El Barça B ha dominat les ocasions de perill en els primers minuts i ha estat Rodado qui gairebé avança als blaugrana. Als 20 minuts Matheus ha vist com el seu xut, que anava a porteria, el desviava un defensa visitant.

Efectivitat del San Fernando

El San Fernando ha tingut la primera ocasió en una rematada de Callejón que ha marxat per sobre del travesser. A la mitja hora de joc el conjunt visitant s’ha avançat després que Bicho hagi aprofitat un refús d’un xut de falta de Callejón que havia aturat Iñaki Peña.

Els de Sergi Barjuan han seguit buscant el gol i Aranda ha estat a punt de situar novament l’empat. El San Fernando ha estat més efectiu i no ha perdonat al minut 38. Ferrón no ha perdonat després d’una passada de Bibiany des de la dreta.

Ocasions sense gol

Els de Sergi Barjuan han seguit generant ocasions de perill a la represa. Comas gairebé retalla diferències amb un bon xut des de la frontal però ha sortit fregant el pal. Als 72 minuts Matheus ha estat a punt de marcar un gol olímpic i el porter visitant José Perales ha tret la pilota a la línia de gol. El mateix jugador blaugrana ha enviat al travesser una falta directa.

Finalment el Barça B no ha pogut veure porteria i el resultat final ha estat de 2-0. Aquesta és la primera derrota dels de Sergi Barjuan aquest curs a l’Estadi Johan Cruyff.

Barça B, 0
San Fernando CDI, 2

Barça B: Iñaki Peña, Arnau Comas (Jordi Escobar, min 89), Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, Matheus (Lucas de Vega, min 89), Ndiaye (Balde, min 45), Aranda, Jutglà, Arnau Solà (Guillem, min 71) i Estanis Pedrola (Kays Ruiz, min 52).

San Fernando CDI: José Perales, Luis Ruiz, Sergio Ayala, Carbó, Bibiany (Fernando, min 89), Sergio Cortés, Ferrón (Dopi, min 69), Callejón (Gerard Verge, min 80), Martí Crespí, J. Agüero (Cveticanin, min 89) i Bicho.

Gols: 0-1, Bicho (min 30); 0-2, Ferrón (min 38).

Àrbitre: Pastoriza Iglesias. Ha amonestat amb targeta groga els jugadors del Barça B Matheus i Kays Ruiz i els jugadors visitants Carbó i Martí Crespí.