Barça B – San Fernando CDI: A casa per redreçar el bon camí

Barça B – San Fernando CDI: A casa per redreçar el bon camí

(17:00 hores, Esport3 i Footers) El filial blaugrana, després de la derrota a Albacete, vol recuperar el camí de la victòria al Johan Cruyff, on es manté invicte

El Barça B rep aquest dissabte (17:00 hores) al San Fernando CDI en el partit corresponent a la jornada 14 de la Primera RFEF Footers. El filial culer, que encadenava sis jornades sense perdre (quatre victòries) abans de la derrota de la setmana passada a Albacete (2-0), vol redreçar el bon camí, i comptarà amb l’ajuda de l’Estadi Johan Cruyff, on no ha perdut cap partit fins al moment. Com a local, el Barça B suma tres victòries i tres empats, i només hi ha rebut tres gols.

El conjunt de Sergi Barjuan, que després del partit a Albacete va destacar el bon joc de l’equip tot i el resultat, es va mantenir en posicions de play-off d’ascens, cinquè classificat amb 22 punts, a només quatre del líder, l’Atlètic Balears (26). El seu rival d’aquest dissabte, el San Fernando, és 13è amb 17 punts, però arribarà al Johan Cruyff amb la moral pels núvols gràcies a les tres victòries consecutives que acumula. Els gaditans ha superat en les darreres setmanes al Nàstic de Tarragona (2-0), al Sabadell (2-3) i a l’Atlético Sanluqueño (3-1).

Convocatòria amb novetats

La llista de jugadors convocats que ha confeccionat Sergi Barjuan és molt diferent a la de l’últim partit, amb canvis obligats en totes les línies. El tècnic perd a Peque per una lesió als isquitobials de la cuixa dreta,i se suma a la baixa de Jandro Orellana. En canvi, recupera Igor Gomes, després de perdre’s els tres últims partits per lesió, i Kays Ruiz, tots dos amb l'alta mèdica. Arnau Tenas, Ilias Akhomach i Abde van entrar en la convocatòria del primer equip per jugar a Vila-real i no estaran a disposició de Sergi Barjuan.

Les dues grans novetats del partit seran el porter Iñaki Peña, que ha disputat set partits amb el filial, i Alejandro Balde, que no juga amb el B des de la jornada 3. Completen la convocatòria quatre jugadors del Juvenil A: Arnau Solà, Marc Casadó, Aleix Garrido i Estanis Pedrola.

Així, la llista de 24 jugadors convocats, que abans del partit quedarà en 23, és la següent: Carevic, Iñaki Peña, Guillem, Igor Gomes, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Kays Ruiz, Ndiaye, Zacarías Ghailan, Peque Polo, Aranda, Ramos Mingo, Jordi Escobar, Jutglà, Balde, Casadó, Arnau Solà, Aleix i Estanis.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut