Albacete – Barça B: Domini sense encert (2-0)

Els culers perden un partit marcat pels errors en la definició. Tot i sumar bons minuts de joc, el planter blaugrana no aconsegueix endur-se cap punt del Carlos Belmonte

Derrota cruel a un dels camps més difícils de la competició. El Barça B ha perdut davant l’Albacete (2-0) en un duel condicionat pels errors blaugranes en l’inici de les dues parts. El conjunt de Rubén de la Barrera ha sabut aprofitar millor les ocasions de gol i acaba castigant un Barça B molt atrevit. Amb aquesta derrota, els de Sergi Barjuan donen per finalitzada la ratxa de sis partits sense perdre a la competició.

Inici complicat

Des dels primers minuts de ja es podia intuir com seria l'esdevenir del partit. Amb un Barça B dominant la possessió, l'Albacete optava per una defensa més replegada i aprofitar les seves oportunitats al contraatac. De fet, així arribaria el primer gol del conjunt local. En la primera ocasió del partit, el davanter Manu Fuster ha aprofitat una gran centrada del lateral esquerre Alonso Soso per deixar sense marge de maniobra a Arnau Tenas i obrir el marcador (1-0, min 9).

Tot i això, la resposta dels de Sergi Barjuan no tardaria a arribar. Tan sols dos minuts després del gol encaixat, Àngel Rodado posava a prova al porter rival amb una gran rematada de cap, obligant a Bernabe Barragan a realitzar una espectacular estirada per evitar la igualada culer. Un Barça molt més endollat que en l'inici de partit, seguia acumulant ocasions. Tant Àngel Rodado com Ferran Jutglà sumaven arribades de perill i només pocs centímetres han evitat l'empat culer.

La segona notícia negativa de la primera part ha arribat al minut 33. El davanter Gerard Fernández 'Peque', que tornava a l'11 titular després d'uns mesos de baixa per una lesió a la cuixa dreta, s’ha vist obligat a abandonar el terreny de joc en notar molèsties a la mateixa zona de la cama. Peque Polo entrava al seu lloc.

Segueix el desencert

La segona meitat no podia començar de pitjor forma. Un error en la sortida de pilota de la defensa blaugrana deixava en situació d’un contra un a Manu Fuster que tornaria a anotar de nou (2-0, min 46). L’Albacete aconseguia el segon gol del partit en la primera jugada del segon temps.

Amb una situació tan adversa, la reacció dels jugadors de Seri Barjuan ha estat valenta. Olivat l’error, l’equip seguia generant ocasions a partir d’una pressió molt atalentada i un ritme de pilota alt. Primer ha estat Peque Polo qui ha desaprofitat una monumental assistència de Lucas de Vega i pocs minuts després, ha estat Àngel Rodado qui no ha pogut convertir una situació franca generada per un error del porter Bernabé Barragan en sortida de pilota. Les ocasions seguien caient al costat de l’equip visitant, però els jugadors blaugranes no estaven encartats.  Els errors en la definició acabarien condemnant al Barça B.

L’equip de Sergi Barjuan tanca ara mateix la zona de play-off com a cinquè classificat. El pròxim compromís de l’equip serà el proper dissabte a les 17:00 hores contra el San Fernando a l’estadi Johan Cruyff.

Albacete, 2

Barça B, 0

Albacete: Bernabé Barragan (Dragan Rosi, min 71), Diego Johannesson, Djetei, Boyomo, Alonso Sosa, Sergio Maestre, David del Pozo, Fran Àlvarez (Eric Montes, min 90), Manuel Fuster (Emiliano Gómez, min 70) Sergi Garcia (Marc Llinares, min 80), Ruben Martínez (Jordi Sánchez, min 90).

Barça B: Arnau Tenas, Guillem Jaime, Arnau Comas (Jordi Escobar, min 83), Mika Marmol, Arnau Sola, Álvaro Sanz, Antonio Aranda, Lucas de Vega, Gerard Fernández (Peque Polo, min 35), Angel Rodado, Ferran Jutglà (Estanislau Pedrola, min 83).

Àrbitre: Armando Ramo Andrés. Groga a Manu Fuster, Alonso Sosa, Diego Johannesson per part local, i Arnau Comas, Mika Marmol per part visitant.