[PRÈVIA] Albacete-Barça B: La ratxa es posa a prova

[PRÈVIA] Albacete-Barça B: La ratxa es posa a prova

[17 hores, Esport3 i Footters] El filial blaugrana, que encadena sis partits sense perdre i tres victòries seguides, buscarà tres punts més al fortí del Carlos Belmonte

El Barça B afronta aquest diumenge un duel de màxima exigència. Serà davant l’Albacete en el partit corresponent a la jornada 13 de la Primera RFEF (17 hores, Esport3 i Footters). Els blaugranes arriben al partit amb la moral ben alta després d’encadenar sis partits consecutius sense perdre i tres victòries seguides: FC Andorra (2-1), Real Madrid Castilla (0-0), Alcoyano (0-0), Linares (1-2), Sevilla Atlético (4-0) i At. Sanluqueño (0-2). D’aquesta manera, el conjunt que dirigeix Sergi Barjuan posarà a prova la seva ratxa al Carlos Belmonte, escenari del partit i en què l’Albacete l’ha convertit en un fortí. 

I és que fins al moment, l’equip que dirigeix Ruben de la Barrera ha sumat 16 dels 18 punts possibles com a local, i només ha cedit un empat davant el Real Betis B. A més, el Castellón i el filial verd-i-blanc han estat els únics equips que han estat capaços de marcar un gol al Carlos Belmonte, la resta s’han quedat a zero. Per tant, doncs, unes dades que demostren que l’Albacete es fa fort a casa: Castellón (3-1), FC Andorra (1-0), Real Madrid Castilla (2-0), Real Betis B (1-1), San Fernando (1-0) i Linares (1-0), han estat els seus resultats. 

El partit serà d’alt voltatge ja que els blaugranes també s’han mostrat molt sòlids defensivament amb només dos gols encaixats en els últims sis partits. “Ens trobem molt bé a nivell físic i mental, però hem de vigilar en no relaxar-nos i entrar al camp de la manera que no convé”, ha alertat Sergi Barjuan: “Visitem un estadi on encara no han perdut i l’Albacete ha guanyat a rivals molt bons i venen ferits per la derrota de l’última jornada a domicili davant el Linares (4-1)”, ha afegit el tècnic del filial blaugrana.

Els precedents

Albacete i Barça B no es veien les cares des de fa quatre temporada. L’última visita al Carlos Belmonte data de la temporada 2017/18 quan els blaugranes van esgarrapar un empat sense gols a la Segona Divisió A. Històricament, els duels davant l’Albacete sempre han estat complicat i l’únic precedent amb victòria a domicili es va produir la temporada 1996/97 a la Segona A, quan el filial blaugrana va guanyar per 0-1 amb gol de Juanjo. Així doncs, partit d’alt voltatge el d’aquest diumenge. La ratxa del Barça B es posa a prova en un escenari complicat. L’espectacle està assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut