At. Sanluqueño – Barça B: Continua la ratxa triomfal (0-2)

Els culers, amb gols de Rodado i Jutglà, guanyen i sumen la sisena jornada sense perdre, malgrat jugar els darrers minuts amb un menys per l'expulsió d'Ndiaye

Gran victòria blaugrana a El Palmar davant l'Atlético Sanluqueño (0-2), en el que ha estat el retorn de Sergi Barjuan a la banqueta després de la seva etapa d’interinatge al primer equip. Els culers acumulen la sisena jornada sense perdre (quatre victòries i dos empats) i mantenen la gran ratxa de resultats a la Primera RFEF Footers.

Tot i la igualtat inicial, a poc a poc el Barça B ha començat a dominar sobre la gespa, i Jutglà, amb una gran canonada, a punt ha estat de sorprendre a Isma Falcón, però la rematada ha marxat fora. La defensa local estava molt tancada, i Rodado i Abde ho han intentat també amb bons llançaments, però sense encert.

Rodado obre la llauna

Quan millor estava el filial, l'Atlètic Sanluqueño ha tingut l'ocasió més clara: Miguelete, amb una rematada dins l'àrea petita, ha enviat la pilota fora. Però de manera immediata, reacció culer mitjançant Rodado, que ha inaugurat el marcador just abans del descans (0-1, min. 42). Gran acció de Jutglà per la dreta i gol de Rodado per tancar de la millor manera la primera meitat.

Ja a la segona part, el Barça B no ha afluixat i Aranda, en la primera acció del segon acte, a punt ha estat de veure porteria. Però era un avís de que el segon gol estava al caure: bona acció d'Abde des de la dreta i Jutglà no perdona el 0-2 (min. 52) per duplicar l'avantatge.

Saben patir

El domini barcelonista era absolut, però el partit s'ha complicat quan als 72 minuts de joc, el Barça B s'ha quedat amb un jugador menys degut a l'expulsió d'Ndiaye per doble groga. Els locals han crescut amb la superioritat numèrica, però els culers han sabut patir durant els instants finals per mantenir el triomf. Finalment, victòria molt treballada del filial a El Palmar per sumar la sisena jornada consecutiva sense perdre.

At. Sanluqueño, 0
Barça B, 2

At. Sanluqueño: Isma Falcón, Navas, Javi Barrio, Pelón, Ramón Riego, Hassane (Canillas, min. 53), Theo García (Toni García, min. 60), Armental (Gaúcho, min. 60), Miguelete, Navarro (Güiza, min. 67), Cervero (Azkue, min. 53).
Barça B: Iñaki Peña, Guillem Jaime, Arnau Comas (Ramos Mingo, min. 75), Mika Marmol, Ndiaye, Matheus, Álvaro Sanz, Aranda (De Vega, min. 85), Jutglà (Peque Polo, min. 85), Rodado (Arnau Solà, min 75), Abde (Peque, min. 67).
Gols: 0-1, Rodado (min. 42); 0-2, Jutglà (min. 52).
Àrbitre: Bestard Servera. Groga a Hassane, Javi Navarro, Javi Barrio per part local, i Matheus, Lucas de Vega, Peque Polo per part visitant. Vermella per doble amonestació a Ndiaye.