FC Barcelona B - Linense: Agafen ritme victoriós (2-1)

Els blaugranes assoleixen la primera victòria al Johan Cruyff per sumar la segona consecutiva en la Primera RFEF

Agafen ritme victoriós. El Barça B ha assolit el segon triomf consecutiu, el primer com a local, en la Primera RFEF després de superar el Linense (2-1). Rodado i Jutglà han revertit ràpidament el gol inicial de Coulibaly en una primera part molt enèrgica. El segon període ha estat marcat pel control dels de Sergi Barjuan, que sumen vuit punts en cinc jornades.

Abans del matx, a l'Estadi Johan Cruyff s'ha produït un emotiu minut de silenci per la mort de Joan Martínez Vilaseca. Un referent del planter barcelonista.

Vibrant. Així s'ha presentat el Barça B - Linense. Un xut al travesser de Coulibaly als 16 segons ha alterat les pulsacions dels espectadors blaugranes. Esglaiats amb el matiner 0-1 del mateix del jugador francès de l'elenc andalús. Dominador de les primeres estadístiques ofensives. Perquè Arnau Tenas ha revertit la seva anterior errada amb una majestuosa intervenció.

Capgiren el gol en contra

Una parada que ha dinamitat el Barça B. Els blaugranes han reinicialitzat el guió de l'electrònic. Amb una efectivitat magistral han anotat dos gols en onze minuts, que han deixat en anècdota les elevades aproximacions dels visitants. Rodado i Jutglà, que ha firmat el seu primer gol en la Primera RFEF, han estat els autors de la remuntada culer. Continguda per una fusta de L. De Vega.

Control culer

D'aquesta manera, l'elèctrica primera part ha acabat amb 2-1. Un resultat que ha confirmat la progressiva imposició blaugrana en el joc. Després de saber trobar les escletxes en l'avançada defensa blanc-i-negre, els de Sergi Barjuan han imposat el seu control per reduir l'alt ritme. Un argument exhibit a la segona meitat i que ha propiciat una acció claríssima, on Ilias Akhomach s'ha topat amb el defensor Muñoz sota pals.

Tot i aquesta ocasió, la intensitat i les estadístiques ofensives han decaigut. Arnau Comas, imperial en tot moment, també ha estat una altra de les claus per no encaixar més. D'aquesta manera, el partit s'ha dirigit sense cap capítol més destacat cap a la conclusió. On el 2-1 ha imperat i, per tant, el Barça B ha assolit la segona victòria seguida en la Primera RFEF. Ara, el ritme triomfal ha de continuar el dissabte 2 d'octubre al camp del Castelló.

Barça B, 2
Linense, 1

Barça B: Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika, Solà, Jandro, Álvaro Sanz, Lucas de Vega (Matheus, min. 72), Nils (Ilias Akhomach, min. 60) Rodado i Jutglà (Aranda, min. 84)
Linense: Nacho Miras, Loren, Morante, Muñoz, Mena, Masllorens (Bandogao, min. 76), Coulibaly (Leandro Martínez, min. 65), Dorrio, Chironi, Koroma (Óscar Arroyo, min. 76) i Gerard

Gols: 0-1, Coulibaly (min. 2); 1-1, Rodado (min. 9); 2-1, Jutglà (min. 20)

Àrbitre: Tárraga Lajara. Ha amonestat amb targeta groga els locals Mika (min. 4) i Arnau Comas (min. 49) i els visitants Koroma (min. 33), Masllorens (min. 51) i Chironi (min. 55)