CE Sabadell – Barça B: La primera victòria es posa en joc

CE Sabadell – Barça B: La primera victòria es posa en joc

(17:00 hores, Esport3 i Footers) Després de dos empats i una derrota, el filial blaugrana vol el primer triomf contra un Sabadell que tampoc coneix la victòria

El Barça B visita aquest diumenge (17:00 hores) la Nova Creu Alta per enfrontar-se al CE Sabadell en la jornada 4 de la Primera RFEF Footers. El filial blaugrana vol sumar la primera victòria en la competició després de dos empats i una derrota en les primeres jornades. Al davant tindrà un Sabadell que ha empatat els tres primers partits que ha disputat, però que sempre és un equip molt dur al seu camp.

Mentre el Barça B ha sumat empats contra l’Algeciras (1-1) i el Costa Brava (0-0), tots dos al Johan Cruyff, i una derrota al camp del Nàstic de Tarragona (1-0), el conjunt arlequinat entrenat per Antonio Hidalgo ha encadenat tres empats contra el Sevilla Atlético (0-0), el RB Linares (0-0) i l’Alcoià (1-1).

Altes mèdiques culers

L’equip afronta aquest partit amb les novetats de Lazar Carevic i Santiago Ramos Mingo, que han rebut l’alta mèdica després de recuperar-se de les respectives lesions. Respecte de l’últim partit també és novetat el juvenil Arnau Solà, que se suma al central del Arnau Casas per reforçar el filial. Les absències respecte de l’última llista són Iñaki Peña, Alejandro Balde i Gavi, en dinàmica de primer equip.

Amb aquests canvis en la convocatòria, Sergi Barjuan tindrà a disposició una llista de 22 jugadors per enfrontar-se al Sabadell: Carevic, Arnau Tenas, Guillem, Comas, Mika Mármol, Nico, Álvaro Sanz, Rodado, L. De Vega, N. Mortimer, Matheus, NDiaye, Jandro, Z. Ghailan, Peque Polo, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, J. Escobar, Jutglà, A. Solà i A. Casas.

Els enfrontaments entre el CE Sabadell i el Barça B són dels més repetits en la història recent, ja que tots dos equips s’han enfrontat 52 vegades entre la Segona Divisió A, la Segona B i la Copa de la Lliga de 2A, amb 26 victòries culers, 11 empats i 15 triomfs arlequinats.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut