Jandro, Guillem Jaime, Rodado i Abde signen amb el president Laporta

Jandro, Guillem Jaime, Rodado i Abde signen amb el president Laporta

Els quatre futbolistes, ja presentats, han realitzat l’acte protocol·lari que quedava pendent de la signatura de contracte a les oficines del Camp Nou

Guillem Jaime, Jandro Orellana, Ángel Rodado i Abde han signat amb el president Joan Laporta aquest dimecres a la tarda. Els quatre futbolistes, ja presentats, han realitzat l’acte protocol·lari de la signatura que quedava pendent del seu contracte a les oficines del Camp Nou.

Cal recordar, que tots quatre futbolistes ja han disputat els seus primers minuts aquesta temporada amb el Barça B. Guillem Jaime ha disputat els dos primers partits oficials de la Primera RFEF, mentre que Jandro, Rodado i Abde van disposar dels seus primers minuts davant el Nàstic de Tarragona.

L’acte de la signatura han estat presents, a més, del president Joan Laporta, i els futbolistes, el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler i el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco.

Un cop finalitzat l’acte, Jandro Orellana,  l’únic futbolista que encara no havia tingut l’oportunitat de fer les declaracions de la seva renovació, ha atès Barça TV i ha expressat la seva felicitat per continuar vinculat amb el Club una temporada més.

Declaracions de Jandro Orellana

“És el lloc on vull estar. El meu somni és triomfar aquí i espero que sigui un gran any”.

“Espero ajudar l’equip amb tot el que pugui, amb la meva experiència a la categoria i al Barça B”.

“L’objectiu principal és arribar al primer equip. És un somni que tinc des de que vaig entrar aquí”.

“Intentaré ajudar als companys més joves a adaptar-se a la categoria i a l’exigència”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut