Nàstic de Tarragona - Barça B: Derrota a domicili al Nou Estadi (1-0)

Nàstic de Tarragona - Barça B: Derrota a domicili al Nou Estadi (1-0)

El conjunt de Sergi Barjuan ha encaixat la primera derrota del curs després de perdre per un gol a zero en el Nou Estadi de Tarragona

Primera derrota del curs pel nou Barça B de Sergi Barjuan. El conjunt blaugrana no ha pogut superar al Gimnàstic de Tarragona en un partit tancat en el que hi ha hagut poques ocasions i que ha decidit un gol de Fran Carbia en el minut 80. El Barça B suma un empat i una derrota en les dues primeres jornades de la Primera Divisió RFEF.

Igualtat inicial

Els dos equips han saltat a la gespa disposats a mantenir la porteria a zero i aprofitar les ocasions que arribessin. Després de la primera groga del partit, a càrrec del capità tarragoní Joan Oriol, Ferran Jutglà ha gaudit d'una gran ocasió per inaugurar el marcador, però Manu Garcia, porter rival, ha pogut enviar la pilota al córner. 

No ha estat fins passat l'equador de la primera meitat que el Nàstic ha disposat d'una bona oportunitat per anotar el primer gol de la tarda, però el zero s'ha mantingut. Després de la pausa d'hidratació, el conjunt local ha sortit disposat a trobar la porteria blaugrana, però una gran acció defensiva de Mika Mármol ha salvat al Barça B. Tres minuts després, una mà miraculosa d'Iñaki Peña ha evitat que el Nàstic s'avancés, i amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

Els detalls decideixen el partit

S'ha repetit la dinàmica del primer temps tant bon punt l'àrbitre ha indicat que la pilota rodés en la segona part. Només s'havien jugat tres minuts quan, ocupant zones de davanter centre, Ferran Jutglà ha tornat a aparèixer per rematar una centrada lateral, però Manu Garcia ha pogut aturar la rematada.

De nou, però, el Nàstic ha recuperat l'ímpetu amb el que havia acabat el primer període i ha començat a rondar l'àrea d'Iñaki Peña, que en el 14' ha vist com un xut llunyà s'estavellava al travesser de la seva porteria. Sense acorralar al Barça B, el Nàstic ha mostrat més sensació de perill i ha generat ocasions per avançar-se al marcador, però els de Sergi Barjuan també han gaudit de oportunitats esporàdiques per anotar. 

No ha estat fins al minut 80 quan l'empat s'ha desfet. Fran Carbia, que havia començat el partit a la banqueta tarragonina, ha guanyat la posició a Ramos Mingo i ha aconseguit l'únic gol del partit amb un xut que ha passat entre les cames d'Iñaki Peña. El Barça ha buscat l'empat en els minuts finals però no ha trobat recompensa.

No arriba la primera victòria

Després de dues jornades disputades, el nou Barça B suma un punt i encara no coneix la victòria després de l'empat davant l'Algeciras en la jornada inaugural i la derrota d'avui a Tarragona. El proper diumenge a l'Estadi Johan Cruyff, nova oportunitat davant la UE Costa Brava.

Fitxa tècnica

Nàstic, 1
Barça B, 0

Nàstic: Manu Garcia, Pol Domingo, Ribelles, Del Campo, Pedro, Fullana, Quintanilla, Aythami CL, Pablo Fdez., Robert Simón, Joan Oriol.
Barça B: Iñaki Peña, Guillem, Mika Mármol, Nico (Álvaro Sanz, min 84), Lucas de Vega (Jandro, min 77), Nils Mortimer (Ez Abde, min 61), Matheus (Rodado, min 61), Aranda, Ramos Mingo (Peque Polo, min 84), Jutglà, A. Solà.

Gols: 1-0, F. Carbia (min 80).

Àrbitre: Ivan Muñoz Perez. Groga a Joan Oriol (Nàstic) i per Arnau Solà, Lucas de Vega i Ramos Mingo (Barça B).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut