Ampliació de contracte de Jandro Orellana

Ampliació de contracte de Jandro Orellana

El migcampista blaugrana signa per una temporada, fins el 30 de juny del 2022, i amb dues més d’opcionals

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el jugador Jandro Orellana per a l’ampliació del seu contracte amb el Club fins el 30 de juny del 2022, més dues temporades d’opcionals. Jandro s’incorporarà als entrenaments del Barça B aquest mateix dimecres, i només quedarà pendent l’acte protocol·lari de la signatura del contracte amb el president Joan Laporta.

El migcampista Jandro Orellana, nascut el 7 d’agost del 2000 (21 anys), va arribar l’any 2014 al Barça procedent de l’Espanyol tot i que ell s’havia format a l’Escola de Futbol Gavà. Va adaptar-se molt ràpid al sistema de joc del FC Barcelona i ja va celebrar la seva primera Lliga amb el Cadet B. Després vindrien moltes altres més, com les celebrades amb el Cadet A i els Juvenils B i A. Campió d’Europa a Croàcia amb la selecció espanyola Sub-17, la temporada 2017/18 també va disputar la Final Four de la UEFA Youth League a Nyon i va proclamar-se campió d’Europa amb el Juvenil A.

La temporada 2018/19 va formar part de la plantilla del Juvenil A tot i que feia dinàmica de Barça B. La temporada 2019/20 va ser la primera completa al filial, amb qui va disputar els play-off d'ascens a la Segona Divisió A, caient en l'últim partit contra el Sabadell després de superar les dues primeres eliminatòries a partit únic a Andalusia davant el Valladolid Promeses i el Badajoz. El curs passat Jandro va ser el quart capità del Barça B i va disputar un total de 17 partits, sent una peça important per aconseguir l’ascens a la Primera RFEF. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut