Ángel Rodado, nou reforç per al Barça B

Ángel Rodado, nou reforç per al Barça B

El davanter mallorquí de 24 anys arriba de l’UD Ibiza en qualitat de cedit per una temporada, fins al 30 de juny del 2022, i el Club tindrà una opció de compra a final del curs

El FC Barcelona i l’UD Ibiza han arribat a un acord per a la cessió del jugador Ángel Rodado per una temporada, fins al 30 de juny del 2022, i el Club tindrà una opció de compra al final del curs. El davanter, nascut a Palma de Mallorca el 7 de març del 1997, ha marcat 29 gols en 95 partits amb l’Ibiza i arriba per reforçar l’atac del Barça B de Sergi Barjuan.

Ángel Rodado ha completat la revisió mèdica i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff com a nou jugador culer, i només quedarà pendent l’acte protocol·lari de la signatura de contracte amb el president Joan Laporta. El jugador s'entrenarà per primera vegada amb els seus nous companys en la sessió d'aquest dilluns a la tarda.

Gol per a l’atac blaugrana

El nou davanter blaugrana és un jugador de 24 anys especialista del gol. Nascut a Palma de Mallorca, Rodado es va formar a les categories inferiors del RCD Mallorca fins que va arribar al filial. La temporada 2018/19 va fitxar per l’UD Ibiza, de la Segona Divisió B, amb qui va jugar les dues darreres temporades i va aconseguir l’ascens a Segona A fa uns mesos. De fet, Rodado va debutar a la categoria de plata el 13 d’agost, en la primera jornada de Lliga, disputant els minuts finals del duel contra el Saragossa a La Romareda.

Amb el filial del Mallorca va jugar un total de 17 partits, en els quals va marcar un gol. Ja com a jugador de l’UD Ibiza, Ángel Rodado va destacar com a golejador. En la primera temporada a l’illa va marcar nou gols en 36 partits, i en el curs 2019/20 en va marcar 13 en 28 partits. En l’últim curs, Rodado va marcar quatre gols en 17 partits, i en la fase d’ascens va sumar un gol més.

Ara Ángel Rodado arriba al Barça B en qualitat de cedit per completar l’atac del conjunt de Sergi Barjuan, que va arrencar la temporada en la Primera RFEF el dissabte passat amb un empat contra l'Algeciras a l'Estadi Johan Cruyff (1-1).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut