Guillem Jaime s’incorpora al Barça B

Guillem Jaime s’incorpora al Barça B

El defensa blaugrana arriba lliure i torna al Club després d’un any i signa per una temporada, fins el 30 de juny del 2022

El FC Barcelona ha incorporat a Guillem Jaime per al Barça B. El defensa tarragoní de 22 anys torna al Club després d’un any per reforçar el lateral dret. El jugador arriba lliure i signa per una temporada fins el 30 de juny del 2022. Guillem Jaime ha completat la revisió mèdica i ha trepitjat la gespa de l’Estadi Johan Cruyff com a nou jugador culer, i només quedarà pendent l’acte protocol·lari de la signatura de contracte amb el president Joan Laporta.

Blaugrana des dels 7 anys

Guillem Jaime va néixer el 6 de gener de l’any 1999 a Torreforta, Tarragona. Procedent del CDC Torreforta va entrar a La Masia al Benjamí B. Ha passat per totes les categories blaugrana fins a assolir la fitxa del Barça B, la temporada 2018/19. El curs 2017/18 va ser el capità del Juvenil A i va poder aixecar els títols de la Youth League i de la Lliga. 

Amb el filial blaugrana ha disputat un total de 47 partits, 25 el curs 2018/19 i 22 el 2019/20. D’aquesta manera, Guillem Jaime arriba per reforçar la posició de lateral dret, tot i que destaca també per la seva polivalència i es pot adaptar en posicions més avançades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut