Ampliació de contracte de Carlos Polo ‘Peke’

Ampliació de contracte de Carlos Polo ‘Peke’

El davanter, que ha estat cedit les dues darreres temporades, signa per una temporada més una altra opcional i es reincorpora al Barça B de Sergi Barjuan

El jugador Carlos Polo, Peke, ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a l’ampliació del seu contracte amb el Club per a la temporada 2021/22, més una altra d’opcional. El jugador ha signat el seu nou contracte aquest dijous a les oficines del Club, acompanyat pel president Joan Laporta, el president del Barça B, Jordi Casals, el directiu del futbol formatiu, Joan Soler, i el director del futbol formatiu, José Ramon Alexanco. La clàusula de rescissió del contracte serà de 50 milions d’euros. 

Torna de dues cessions

Peke va arribar al Barça en categoria juvenil procedent del Badalona, i la temporada 2019/20 va ser cedit a l’UE Olot. Després de l’etapa al conjunt de La Garrotxa el jugador va tornar a la disciplina blaugrana, però a mitja temporada 2020/21 va tornar a ser cedit, en aquesta ocasió a l’UD Poblense mallorquí.

3200x2000-renovac-polo

El nou jugador del Barça B s’afegirà en els propers dies als entrenaments de pretemporada i es posarà a les ordres de Sergi Barjuan. Es tracta d’un davanter amb mobilitat i associatiu que es pot adaptar a les dues bandes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut