El Barça B incorpora a Kays Ruiz

El Barça B incorpora a Kays Ruiz

El migcampista francès-marroquí de 18 anys arriba lliure i ha signat per tres temporades, fins el 30 de juny 2024, més dues opcionals, i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros, que passaria a 100 en cas de pujar al primer equip

El FC Barcelona ha incorporat a Kays Ruiz per el Barça B. El migcampista francès-marroquí de 18 anys arriba lliure i ha signat per tres temporades, fins el 30 de juny 2024, més dues opcionals, i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros, que passaria a 100 en cas de pujar al primer equip. En l’acte de signatura, el jugador ha estat acompanyat del president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafael Yuste, el directiu responsable del futbol formatiu Joan Soler, el president del Barça B Jordi Casals i el director del futbol formatiu José Ramón Alexanco.

Retorn al Club

Kays Ruiz ja sap el que és vestir de blaugrana. El jove futbolista francès (26 d’agost del 2002, Lió), va jugar durant sis temporades a la Masia. Kays va arribar al 2009 amb set anys, i va formar part del conjunt blaugrana fins a l’any 2015, quan va marxar al PSG.

Al conjunt parisenc ha arribat a debutar amb el primer equip durant el curs 2020/21 tot i la seva curta edat, disputant un total de set partits a la Ligue 1. Ara, Kays torna al Barça per seguir creixent com a futbolista a l’equip on va estar dels set als 12 anys. 

Futbolísticament, el nou fitxatge culer és un jugador dretà que acostuma a jugar de migcampista ofensiu, tot i que pot caure també a la banda esquerra. A més, Kays és un futbolista amb molta qualitat, molt hàbil en el regat i amb una gran precisió en la passada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut