El Barça B incorpora Ferran Jutglà

El Barça B incorpora Ferran Jutglà

El davanter català de 22 anys arriba lliure al club blaugrana, ha signat per una temporada fins al 30 de juny del 2022, més una altra opcional i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 100 milions si arriba al primer equip

El FC Barcelona ha incorporat a Ferran Jutglà al Barça B. El davanter català de 22 anys ha signat per una temporada, fins al 30 de juny del 2022, més una altra opcional, i la seva clàusula de rescissió és de 50 milions d’euros, que passaria a 100 si puja al primer equip. L'acte de la signatura ha comptat amb la presència del president, Joan Laporta, el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler, el president del Barça B, Jordi Casals i, el director del futbol base, José Ramon Alexanco.

Nascut a Sant Julià de Vilatorta (01/02/1999), sorgit de l’equip del poble –el Sant Julià de Vilatorta- i més endavant del Vic Riuprimer, Ferran Jutglà arriba al FC Barcelona lliure. Fins el curs passat el davanter osonenc va vestir la samarreta de l’Espanyol, club on ha jugat des del curs 20212/13. Jutglà és un extrem que destaca per la seva potència, desequilibri, rapidesa i olfacte golejador i que, a més, es pot adaptar a la posició de davanter centre. Jutglà ha disputat un total de 52 partits a la Segona Divisió B amb l’Espanyol B: 20 partits el curs 2019/20 i 32 aquesta temporada 2020/21, en els quals ha marcat 12 gols i realitzat 3 assistències.

Abans, el curs 2017/18 va ser cedir per l’entitat blanc-i-blava al Juvenil A del Sant Andreu, amb qui ja va debutar amb el primer equip. La seva gran apotació va fer que aquell mateix curs fos cedit a mitja temporada al València i la següent temporada, la 2018/19, es va erigir com un jugador important amb 39 partits amb el primer equip del Sant Andreu. Va marcar sis gols i va realitzar vuit assistències. Aleshores, l’Espanyol B el va incorporar a la seva plantilla per realitzar dues bones temporades.

Aquest curs Ferran Jutglà s’ha enfrontat dues vegades al Barça B, amb victòries blaugranes en els dos duels. Va ser un 2-1 a l’Estadi Johan Cruyff, amb gol de Ferran Jutglà en la derrota de l’Espanyol B, i un 0-1 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut