Sergi Barjuan, nou entrenador del Barça B

Sergi Barjuan, nou entrenador del Barça B

El FC Barcelona i Sergi Barjuan han arribat a un acord per a la seva incorporació fins al 30 de juny del 2023

El FC Barcelona i Sergi Barjuan han arribat a un acord per a la seva incorporació com a entrenador del Barça B fins al 30 de juny del 2023.

D’aquesta manera, Sergi Barjuan viurà la seva tercera etapa al FC Barcelona, després de la de jugador i la de tècnic del Juvenil B. Així doncs, la nova etapa del tècnic Sergi Barjuan amb el Barça B està prevista que s'inici el 12 de juliol amb l'arrencada de la pretemporada 2021/22.

Nou títols amb el primer equip

Sergi Barjuan (28 de desembre del 1971, Franqueses del Vallès) va arribar al Barça Atlètic Juvenil l’any 1988 procedent de les categories inferiors del Granollers. Des de llavors, va anar passant per tots els equips de la base culer fins arribar al primer equip la temporada 1993/94, amb Johan Cruyff a la banqueta.

Ocupant el lateral esquerre va disputar 386 partits i va marcar 11 gols amb el primer equip, assolint fins a nou títols: tres Lligues, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Espanya, una Recopa d’Europa i una Supercopa d’Europa. Seria blaugrana fins al 2002, quan fitxaria per l’Atlètic de Madrid, el seu segon i últim equip com a jugador professional.


Experiència a les banquetes

Pocs anys més tard s’estrenaria a les banquetes com a tècnic del Juvenil B blaugrana (2009-11), en el que seria el seu primer retorn a Can Barça. Des de llavors s’ha assegut també a les banquetes del Recreativo de Huelva (2012/13), el RCD Mallorca (2016/17) i el Zhenjiang Greentown xinès (2017-19). Ara torna un altre cop a Can Barça per dirigir el Barça B a la Primera Divisió RFEF.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut