El Barça B ja coneix els seus rivals a la Primera RFEF

El Barça B ja coneix els seus rivals a la Primera RFEF

El filial blaugrana jugarà al Grup 2 on figuren els equips de l’est del territori espanyol i on es tornarà a viure un mini clàssic contra el Reial Madrid Castilla, que no es disputa des de fa 7 temporades

Cordin-se molt bé els cinturons que la temporada del Barça B a la nova Primera RFEF promet estar plena d’emocions. I és que avui s’ha determinat la composició dels grups d’aquesta nova categoria per a la temporada 2021/22 i el filial blaugrana de Garcia Pimienta jugarà al Grup 2 (Est) que ha resultat ser el més difícil dels dos. El Barça B s’enfrontarà a: Sevilla Atlético, Betis Deportivo, Linares, Atlético Sanluqueño, San Fernando, Algeciras, Linense, Andorra, UCAM Múrcia, Alcoyano, Albacete, Reial Madrid Castilla, Atlètic Balears, Vila-real B, Castelló, Nàstic, Cornellà, Sabadell i Llagostera. El Grup 1, per la seva part, està format per: Ràcing de Santander, Celta B, Cultural Leonesa, Athletic B, Tudelano, Calahorra, UD Logroñés, Valladolid Promesas, Zamora, Unionistas de Salamanca, San Sebastián de los Reyes, Rayo Majadahonda, DUX Internacional de Madrid, Talavera, Badajoz, Extremadura, Real Unión de Irún i SD Logroñés.

Els dos primers classificats de cada grup ascendeixen directament a Segona Divisió A i les altres dues places se les jugaran els segons, tercers, quarts i cinquens classificats de cada grup en un play off que es disputarà en una única seu. Els cinc darrers classificats de cada grup baixen a la Segona RFEF. El calendari i la data d’inici de la temporada encara estan per definir.

El Grup 2 està format per tres equips que han baixat de Segona Divisió A (Sabadell, Castelló i Albacete) i per sis equips que van disputar a Extremadura el play off d’ascens a Segona Divisió A (Barça B, Reial Madrid Castilla, UCAM Múrcia, Algeciras, Linares i Andorra). El filial blaugrana es trobarà a quatre equips catalans (Nàstic, Sabadell, Cornellà i Llagostera) i es tornarà a viure un mini clàssic contra el Reial Madrid Castilla que no es produeix des de que es van enfrontar la temporada 2013/14 a Segona Divisió A. En aquella època el Barça B d’Eusebio va guanyar al Miniestadi per 2-0, amb gols de Sandro i Dani Nieto, i va perdre per 3-1 a Madrid. El Barça B també es trobarà en aquest grup 2 a l’UCAM Múrcia, el seu botxí a la tanda de penals al play off disputat fa unes setmanes a Extremadura. Els blaugranes jugaran també contra tres filials més, Sevilla Atlético, Betis Deportivo i Vila-real B i serà la primera vegada que el Barça B s’enfronti en competició oficial contra el Betis Deportivo, Atlético Sanluqueño i Linense.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut