[PRÈVIA] Vila-real B - Barça B: A assegurar la segona plaça!

[PRÈVIA] Vila-real B - Barça B: A assegurar la segona plaça!

[12.00 hores, Barça TV / Esport3 / Barça TV+] El filial de Garcia Pimienta, segon classificat, necessita sumar un punt o que el Nàstic no guanyi avui a Eivissa per accedir com a segon de grup al play-off d’ascens a Segona Divisió A

El Barça B tancarà avui la segona fase de la Lliga a Segona Divisió B amb una mirada posada al seu partit contra el Vila-real B i una altra a Eivissa. I és que l’equip de Garcia Pimienta, que ja està classificat per al play-off d’ascens, necessita un empat o que el Nàstic no guanyi al camp de l’Eivissa per assegurar la segona posició de grup que permet enfrontar-te a un tercer o a un altre segon classificat al play-off d’ascens a Segona Divisió A, que es sortejarà demà dilluns a Mèrida i es jugarà el proper cap de setmana a Extremadura. El tècnic blaugrana ha desplaçat 20 jugadors a Vila-real però s’esperen rotacions donat que jugadors com Jandro o Nico tenen 4 targetes grogues i es perdrien el primer partit del play-off si veuen la cinquena contra el Vila-real B.

El partit es jugarà a les 12.00 hores i es podrà veure en directe per televisió a Barça TV i Esport3 i per tot el món a la plataforma Barça TV+. El Barça B es va imposar per 0-1, amb un golàs de Monchu de falta, en la seva darrera visita a la Ciutat Esportiva del Vila-real la temporada 2019/20. Al partit de la primera volta d’aquesta segona fase disputat a l’Estadi Johan Cruyff, el filial blaugrana va guanyar per 3-2 amb gols de Konrad, Collado i Rey Manaj, de penal.

La llista de convocats

Garcia Pimienta té les baixes per lesió per aquest partit de Lucas de Vega i Álvaro Sanz. Arnau Tenas, Ilaix Moriba i Mingueza, en dinàmica de primer equip, tampoc entren en una convocatòria on tampoc hi són el porter Carevic i Nils Mortimer que, per precaució, s’han quedat a Barcelona. La llista de 20 jugadors convocats la formen: Iñaki Peña, Igor, Comas, Mika, Oriol Busquets, Hiroki, Collado, Konrad, Matheus, Roger Riera, Jandro, Gustavo Maia, Zeballos, Nico, Ramos Mingo, Rey Manaj, Balde, Peque i els jugadors dels Juvenil A Ramon Vila i José Marsà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut