Alcoià - Barça B: Konrad dóna un triomf clau (1-2)

Dos gols de l'extrem blaugrana donen al filial una victòria molt important per seguir a les posicions capdavanteres

Gran victòria del Barça B. Els culers han superat a l'Alcoià (1-2) amb un doblet de Konrad de la Fuente i sumen tres punts clau per seguir segons a la classificació i mantenir-se en posicions de play-off.

De menys a més

Als primers compassos del matx, l'Alcoià ha tancat al Barça al darrere, arribant amb perill i obligant a Iñaki Peña a realitzar bones intervencions. Però a poc a poc, els de Garcia Pimienta han anat creixent al partit i Konrad, amb un bon xut creuat, ha avançat al Barça a la mitja hora de partit (0-1, min. 30). Tot seguit, Rey Manaj ha tingut el segon, però no ha estat encertat en la rematada final. Els locals també han intentat reaccionar, però s'han trobat amb un Barça molt ordenat en defensa i el marcador ja no s'ha mogut fins al descans.

Ja a la segona part, en un partit molt travat i plegat de faltes i targetes, la insistència local ha acabat trobant el gol: Diakité, amb un gran llançament des de fora l'àrea, ha marcat un golàs, impossible per a Iñaki Peña, per igualar el matx (1-1, min. 76).

Una genialitat de Konrad

Amb el gol, l'Alcoià semblava arribar millor als darrers minuts, però s'ha trobat amb un Barça B molt ordenat en defensa i amb Iñaki Peña molt segur sota pals, i Konrad s'ha inventat una genialitat per tornar a avançar als culers. Espectacular acció individual de l'extrem culer, que marxa de dos defenses i el seu xut ajustat al primer pal es cola al fons de la xarxa (1-2, min. 80).

Amb el gol, els culers han tingut encara més opcions per anotar el tercer, però Rey Manaj i el propi Konrad no han estat encertats en la definició final. Finalment, victòria blaugrana molt treballada a Alcoi (1-2) i els culers que es mantenen segons amb 43 punts, i depenen de si mateixos per disputar el play-off d'ascens a Segona A.

Alcoià, 1
Barça B, 2

Alcoià: José Juan, Solbes, Primki, Raúl González, Carbonell (Antón, min. 63), Juli (Ramón López, min. 46), Jony Ñíguez (Diakité, min. 46), Juanan, Ángel, Mourad, Jona
Barça B: Iñaki Peña, Roger Riera, Comas, Ramos Mingo, Mika, Jandro, Nico González, Matheus, Konrad, Rey Manaj, Peque (Hiroki Abe, min. 75)
Gols: 0-1, Konrad (min. 30); 1-1, Diakité (min. 76); 1-2, Konrad (min. 80).
Àrbitre: Domínguez Cervantes. Groga a Jony, Juanan, Mourad, Carbonell, Primi, Raul González, Solbes per part local, Matheus, Iñaki Peña, Riera, Rey Manaj, Jandro per part visitant.