Barça B-Llagostera: Remuntada de pes (4-2)

Els de Garcia Pimienta capgiren un 0-2 advers i s’acaben imposant per mantenir-se a la part alta de la classificació

Victòria de mèrit del Barça B a l’Estadi Johan Cruyff amb remuntada inclosa davant el Llagostera (4-2). El partit no ha començat bé pels interessos culers, ja que el Llagostera s’ha situat 0-2, però Rei Manaj ha retallat diferències just abans del descans. A la represa, el joc culer ha permès capgirar el marcador amb les dianes de Konrad, Lucas de Vega i Collado.

Superats pel Llagostera

Els primers minuts de joc han estat protagonitzats pel Llagostera. I és que Gil Muntadas ha estat el primer en avisar, però Carevic ha enviat el xut a córner. Collado ho ha intentat amb un xut ras als set minuts de joc. Uns primers compassos en què el Barça B ha vist com Balde no podia continuar al terreny de joc i ha sortit Roger Riera.

Els visitants s’han avançat amb un penal a favor als 19 minuts de joc, una diana de Sergio Cortés que no perdonava. A banda del gol, els de Garcia Pimienta han seguit buscant el gol amb Collado molt actiu, però ha estat el Llagostera qui ha situat el 0-2 amb un xut des de fora l’àrea obra de Gil Muntadas. Una diana que ha tingut la ràpida resposta del Barça B, en una acció individual de Rei Manaj dintre de l’àrea als 41 minuts de joc.

Capgiren el matx

La segona meitat ha començat molt bé per al Barça B. I és que Konrad ha situat el 2-2 als tres minuts de la represa amb un xut a l’escaire des de dins l’àrea. Un gol que ha reforçat el bon joc dels de Garcia Pimienta, que gaudien de bones ocasions per acabar de capgirar el resultat.

El tercer gol ha arribat, obra de Lucas de Vega amb un xut ras dins l’àrea. Una diana que suposava la remuntada del Barça B. Collado s’ha mantingut com un dels més actius del matx i ha trobat la seva recompensa amb el quart gol culer. Una autèntic golàs en una bona jugada individual. Un resultat que ja no es mouria i deixa als culers tercers empatats a 29 punts amb l’Andorra, que té un partit més.

Barça B, 4
Llagostera, 2

Barça B: Carevic, Comas, Mika, L. De Vega, Collado, Konrad, Matheus (Jandro, min 45), Álvaro Sanz (O. Busquets, min 85), Nico (Ramos Mingo, min 85), R. Manaj (Zeballos, min 79) i Balde (Roger Riera, min 15).

Llagostera: Marcos, Bigas, Monreal, Cortes, Sascha, Gil, Diego, Pere (Aimar Moratalla, min 60), Manchon (Juvanteny, min 79), Guiu (Salvans, min 60) i Duba (Christian Dieste, min 60).

Gols: 0-1, Cortés (min 19); 0-2, Gil Muntadas (min 34); 1-2, Rei Manaj (min 41); 2-2, Konrad (min 48); 3-2, Lucas de Vega (min 57); Collado (min 66).

Àrbitre: Martínez García. Groga als culers Matheus, Álvaro Sanz, Nico, Manaj i Konrad i als